Седмичен хороскоп 18 - 24 януари: разпънати между миналото и бъдещето

Седмичен хороскоп 18 - 24 януари: разпънати между миналото и бъдещето
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И през тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 18 до 24 януари).

През тази седмица вниманието ни ще бъде обърнато навътре - към собствените ни потребности и копнежи, към по-дълбоките ни лични преживявания и към емоционалния ни свят.

Не е изключено да се окажем разпънати между миналото и бъдещето.

За да не се поддадем на страховете си, е добре да вярваме повече в себе си и да гледаме напред.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица ще си спестите някои проблеми, ако бъдете по-смирени и не бързате да обвинявате хората около вас за това, че не ви играят по свирката. Приберете томахавката и изпушете лулата на мира – дори с онези, които смятате, че са против вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица може да се окаже доста различна за представителите на знака – според това дали досега сте следвали правилния път. Ако в миналото сте си поставили точните цели и сте работили с удоволствие над някакъв личен или работен проект, следващите дни ще бъдат чудесни за вас – може да се сбъдне ваше съкровено желание, да получите дългоочаквана награда за труда си или да завършите проект, върху който сте работили от известно време. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица основното предизвикателство пред вас ще бъде да приемете и да се справите с неща, които не може да контролирате. Изпълнението на тази задача не е никак лесно, така че нищо чудно седмицата да бъде по-предизвикателна за вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Очаква ви една наситена с емоции седмица. За някои то вас тя ще бъде по-трудна, защото ще се разкъсвате между собствените си желания и потребности – от една страна, и тези на друг човек – партньора ви например. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица вероятно ще се окаже доста благоприятна за материалното ви положение. Ако търсите нов източник на доходи или искате да получавате повече пари, нищо чудно късметът да ви се усмихне и желанието ви да се осъществи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще имате благоприятни условия да се погрижите за самите себе си и да си създадете уют и комфорт. Очакват ви приятни преживявания, които най-вероятно ще бъдат свързани с личния ви живот, дома и семейството, отколкото с изяви на работното място или възход в кариерата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

И през тази седмица ще продължават да ви вълнуват въпроси, свързани с дома и семейството. Каквито и промени да планирате обаче, бъдете една идея по-внимателни и обмисляйте добре постъпките си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и желание за действие. Много от вас ще имат повече енергия от обикновено и ще изпитват желание да правят нещо. Какво точно – това зависи от вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица действията на повечето от вас ще бъдат задвижвани от желанието да вървите напред, да трупате опит и да постигате все повече и повече. Ако вече сте решили какво искате – в личен или в професионален план, сега мислите ви ще летят далеч напред – ще мечтаете и ще чертаете планове. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица ще бъда доста важна за вас, защото ще получите някои насоки за това какъв път ще следвате по-нататък през годината. Възможно е да достигнете и до интересни прозрения за самите себе си, както и за реалното положение в някаква област от живота ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

И през тази седмица енергията ви ще бъде насочена към решаване на проблеми, на които не сте обръщали достатъчно внимание в миналото, не сте довършили всичко или просто не сте знаели как да постъпите. Обърнете специално внимание на всякакви подобни въпроси, независимо дали става въпрос за изяснявате на отношения, уреждане на сметки или битови въпроси. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица енергията на много от вас ще бъде насочена в грижи за другите. Може да става дума за близки хора, които имат нужда от помощта ви, или да се отзовете на молбата за помощ на напълно непознат човек. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти