Седмичен хороскоп: 18-24 април: финансите и любовта имат нужда от внимание

Седмичен хороскоп: 18-24 април: финансите и любовта имат нужда от внимание
Снимка: Thinkstock

Нова седмица, нов хороскоп – дневен, че и седмичен! Няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 18 до 24 април).

През тази седмица въведете ред във финансите си и уредете всякакви парични въпроси, които до този момент сте отлагали - колкото по-точно и ясно е всичко, толкова по-малка е вероятността да имате трудности по-нататък през месеца.

В любовта ще има изненади и вълнения.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен
През тази седмица много от вас ще бъдат на любовна вълна.

Фактът, че привличате лесно вниманието на околните, ще ви дава повече самочувствие и ще ви направи още по-смели в ухажването и флиртуването.

Ако сте настроени за романтични приключения, нищо чудно съдбата да ви зарадва и да се запознаете с човек, който да ви се стори особено вълнуващ и интересен.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец
През тази седмица животът ви ще бъде по-лесен, а и ще се чувствате по-спокойни, ако спазвате следното правила: „Щом искате нещо или имате мнение по някакъв въпрос, не си мълчете, а говорете“. Вие сте свикнали да осъществявате желанията си с упоритост и постоянство. Наистина тези качества са ценни, но точно сега трябва да ги комбинирате с готовност да изказвате желанията си, да споделяте какво мислите и съответно да водите диалог, ако с друг човек не сте на една и съща позиция. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци
През тази седмица повечето от вас ще бъдат в добро разположение на духа. Някои от вас може да се чувстват дори облекчени, защото са се отървали от излишен товар и сега дишат по-леко. В резултат на всичко това ще имате желание да се виждате с нови хора, да общувате и да се забавлявате – все неща, които вие много обичате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак
През тази седмица ще трябва да се заредите с повече търпение, що се отнася до отношенията с хората около вас, и най-вече да се опитате да не приемате твърде лично това, което те казват или правят. Ако например ви се струва, че партньорът ви е дистанциран или не ви обръща достатъчно внимание, не си мислете веднага, че той не ви обича или предпочита нечия друга компания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв
Тази седмица ще бъде благоприятна за вас, най-вече в служебен план, особено ако спазвате една препоръка – давайте го по-леко и по-спокойно. През следващите дни ще се справяте по-добре с всекидневните задачи, ако се концентрирате върху това, което може да направите тук и сега, и не проявявате безсмислено упорство.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева
През тази седмица ще общувате с лекота и благодарение на присъщата си способност да внасяте ред във всичко, което правите, ще може да се радвате на плодовете от труда си. И все пак не отделяйте цялото си време за работа – периодът е много подходящ да пътувате и да направите нещо, така че да разнообразите всекидневието си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни
През тази седмица основната препоръка към вас е да правите онова, което ви се удава най-добре – да търсите баланса в себе си и в отношенията с околните и да премисляте малко повече действията си. Войнственото поведение няма да доведе до нищо добро, а най-добрият подход да постигнете това, което искате, е дипломацията – нещо, което повечето от вас отлично умеят. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион
През тази седмица ще бъдете по-емоционални, а обстоятелствата ще ви предизвикват да реагирате по някакъв начин. Възможно е обаче този начин да не е най-уместният – например да кажете нещо по-остро, да накажете любимия си човек с мълчание или още по-лошо – да търсите начин да си върнете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец
През тази седмица повечето от вас, искат или не, ще трябва да укротят малко ентусиазма си и да забавят темпото. Да, забавянето не е нещо, което ви се нрави, но е добре още сега да се настроите за това, тъй като влиянието ще трае няколко седмици. Ако сте се втурнали с главата напред в някакво ново начинание и всичко се е развивало бързо, през следващите дни може да срещнете известни пречки и дори да се окажете с вързани ръце. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог
През тази седмица астрологичните влияния ще се сторят по-тежки за някои зодиакални знаци, но като че ли вие ще се справите добре. Причината е, че изискванията на периода са да се проявява повече предпазливост и търпение и да не се бърза за никъде – подход, който вие чудесно владеете. Казано накратко, свикнали сте нещата да се случват бавно и с повече усилия и затова дори да срещнете някакви пречки точно сега, те едва ли ще ви уплашат и обезкуражат. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей
През тази седмица основните астрологичните влияния подминават вашия знак, което означава да не очаквате кой знае какви събития и обрати. И все пак седмицата ще бъде благоприятна за вас, тъй като ще ви осигури нужното спокойствие, за да правите онова, което пожелаете – да довършите нещо започнато, да се подготвите за бъдещи събития или ако изобщо не ви е до работа – да се забавлявате повече. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби
През тази седмица се опитайте да не летите твърде нависоко в облаците и да живеете повече на земята. Това означава да оставите за момент притесненията за бъдещето (и дори светлите мечти) и да обърнете внимание на настоящето. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти