Седмичен хороскоп 15 - 21 февруари: ще можем да подобрим живота си

Седмичен хороскоп 15 - 21 февруари: ще можем да подобрим живота си
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И през тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 15 до 21 февруари).

През тази седмица ще важи с пълна сила поговорката "Блага дума желязна врата отваря".

Можем да подобрим някаква ситуация и дори област от живота си, като проявим повече инициатива и предприемем действия, но трайният успех ще дойде само ако си сътрудничим с правилните хора и не мислим само за себе си.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица едва ли ще срещнете някакви по-сериозни пречки или проблеми. Повечето от вас ще бъдат позитивно настроени, а мислите им ще бъдат насочени или към предстоящи промени, или към внасяне на подобрения в настоящето.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица дните ви ще бъдат динамични и най-вероятно – по-интересни, отколкото в предишни периоди. Може да пътувате, да учите нещо ново или да имате повече срещи и разговори. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тази седмица ще бъде благоприятна за вас, най-вече що се отнася до взаимоотношенията ви – любовни, приятелски и работни. Ако сте замислили някакви начинания, за които ви е нужна подкрепа или изискват съвместни усилия от страна на повече хора, сега е моментът да се заемете с тях. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Ако през изминалите дни сте се чувствали по-унили и сте срещали повече пречки по пътя си, сега може да си отдъхнете – тъмните мисли ще се поразсеят и ще се радвате на повече слънце. Нямате ли подобно усещане, тогава може би е добре да се замислите дали не се въртите в затворен кръг и дали не е нужно да направите някаква по-сериозна промяна, за да излезете от този кръг. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

И през тази седмица ключът за успех в личните и в служебните дела ще бъде готовността ви да се поставяте на мястото на другите хора, да обсъждате проблемите с тях и да правите разумни компромиси. Понякога се случва да искаш искаш да се спогодиш с един човек, но да удряш на камък. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица ще бъде доста ползотворна за вас в работно отношение. Каквито и планове и очаквания да имате в тази област, сега е моментът да проявите повече усърдие и да внесете известни подобрения. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица ще може да си отдъхнете от някои въпроси, свързани с дома и семейството, които са ви занимавали, и да обърнете повече внимание на себе си. Дори да не сте имали грижи, а просто да сте прекарвали повече време вкъщи, сега ще усетите желание да излизате и да се забавлявате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Очаква ви една силна седмица, в която ще бъдете доста активни и ще имате енергия да се заемете с много неща. Хубавото е, че ще се чувствате по-уверени в себе си, а това без съмнение ще ви помага както във всекидневните работни дела, така и в преследването на по-важните цели. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица ще усетите прилив на енергия и сили, което без съмнение ще ви подейства ободряващо. Няма да искате да стоите на едно място, еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начин да направите всекидневието си по-интересно, а в по-широк план – да се погрижите за собственото си развитие и да подобрите живота си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

И през тази седмица вниманието ви ще бъде заето с въпроси, свързани с пари и имущество. Не се безпокойте – дори да имате известни притеснения или грижи, при повечето от вас те ще бъдат свързани с положителни промени. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Очаква ви една чудесна седмица – с повече романтика, забавление и разнообразие. Едва ли ще скучаете, защото няма да ви липсват покани за интересни събития, приятелски сбирки    или любовни изживявания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще се почувствате по-добре, ако отделите малко повече време за себе си. Като цяло периодът е подходящ за активни действия и ако имате достатъчно енергия и я разпределите правилно, има шанс да свършите доста неща. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти