Седмичен хороскоп 13 - 19 юни: време ни е за тръпка и разнообразие в любовта

Седмичен хороскоп 13 - 19 юни: време ни е за тръпка и разнообразие в любовта
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 13 до 19 юни).

Срещите и любовните преживявания ще бъдат особено интересни и вълнуващи през тази седмица.

Астрологичните влияния ще ни помогнат да установим полезни нови контакти, да обменяме свободно идеи и мисли, а също така и да внесем тръпка и разнообразие във връзките си.

В общуването е по-добре да заложим на искреността и споделянето, а не на индиретни начини да получим желаното.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица ще бъдете особено креативни и ще ви хрумват добри идеи – както в работата, така за забавления в свободното време. Ще търсите начини да разнообразите всекидневието си и по всяка вероятност няма да искате да си стоите вкъщи, тъй като ще имате нужда от общуване. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица обстановката около вас ще бъде по-спокойна, което без съмнение ще ви се отрази добре. След изминалите по-динамични седмици най-накрая ще можете да се отпуснете и да се насладите на занимания, които обичате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица едва ли ще се спрете на едно място. Срещи, разговори, работни ангажименти, забавления, пътувания и дори флиртове – и да няма от всичко изброено, бъдете готови поне за част. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица ще продължават да ви занимават въпроси, свързани с отговорностите ви на работното място и взаимоотношенията с колеги и висшестоящи. Проблемите, които ще излязат наяве, не са нови – те съществуват от известно време, но ако никой не е направил нещо, за да ги разреши, отново може да се стигне до напрежение и конфликти. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица няма да ви бъде никак скучно – ще имате достатъчно възможности да общувате, да се забавлявате и да обсъждате това, което ви вълнува, с приятели и познати. Социалният ви живот ще бъде във възход и няма да ви се иска да прекарвате много време в усамотение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица ще бъде много добра за вас в професионално отношение – гласът ви ще се чува, а мнението ви ще тежи повече. Напълно възможно е да получите някаква подкрепа, за да осъществите амбициите си – например от шефа си или авторитети в областта, в която работите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

И през тази седмица вашата способност да претегляте всичко на везните ще бъде особено ценна за близките и познатите ви, тъй като благодарение на нея ще правите доста добри преценки и ще давате уместни съвети. Ако в семейството или на работното ви място има някакви конфликти, почти всеки ще претендира за това, че е прав – вие обаче ще виждате и кой е крив, особено ако останете безпристрастни и не взимате страна в спорове, които не ви засягат. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица много представители на вашия знак ще имат чувството, че буксуват на едно място или че това, което искат, не се случва, колкото и усилия да полагат. Не унивайте и не се поддавайте на депресивни състояния – застоят и препятствията съвсем не са знак, че сте на грешен път, а че е добре да забавите малко темпото. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица ще премине спокойно за вас, но в крайна сметка всичко ще зависи от това какво сте посяли до момента. Има голяма вероятност да получавате онова, от което имате нужда (под формата на емоционална подкрепа, внимание, пари или информация), но само ако в миналото сте били коректни с въпросните хора и сте се отнасяли сериозно към поетите ангажименти. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

При голяма част от представителите на знака тази седмица ще премине наистина леко, тъй като ще имате добра сполука в работните и финансовите дела, без да полагате кой знае какви усилия. Ако обаче все пак срещнете препятствия или трудности във взаимоотношенията, не гледайте на тях като на проклятие – това са знаци от съдбата да направите някакви промени, така че да се адаптирате по-успешно към случващото се. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Предстои ви вълнуваща седмица, в която няма да ви липсват приключения, забавления и нови емоции. Излизайте колкото се може повече и общувайте – ще имате желание за това, а и нищо чудно да попаднете на интересни хора. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица звездите ви дават поредния за тази година шанс да си изясните какво точно искате и да вземете решение, което касае житейския ви път оттук-нататък – в личен или в професионален план. За някои други знаци тази задача е от лесна по-лесна, но за много от вас тя е истинско предизвикателство, тъй като вие се влияете доста от околния свят, колебливи сте и често ви е трудно да определите кое е правилното за вас в дадена ситуация. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти