Рядък съвпад отваря небесата: каква магия да очаква всяка зодия

юпитер нептун риби
Снимка: iStock

Един от определящите фактори в астрологията на 2022 г. е присъствието на Юпитер в Риби - вълнуващ транзит, който се случва само на всеки 12 години и може да донесе духовно израстване, творческа експанзия и по-голямо чувство за взаимосвързаност.

На 12 април, по време на едногодишното пътешествие на могъщия Юпитер през знака на Рибите, той ще направи изключително рядка и специална връзка с мечтателната планета Нептун, известна още като съединението Юпитер-Нептун в Риби.

Какво да очаква всяка зодия от съвпада на Юпитер и Нептун в Риби

Този духовен космически съюз има потенциала да донесе благословии на всички зодиакални знаци, така че ще искате да знаете какво да очаквате от магията му, която се случва веднъж в живота.

В астрологията веселият Юпитер е планетата на късмета, философията и експанзията. Неговата ориентирана към растеж енергия ни помага да разширяваме съзнанието си, да проявяваме изобилие, а често носи и късмет. Нептун, от друга страна, е планетата на мечтите и илюзиите. Неговата мистична енергия се свързва с интуицията, духовността и символиката - а мъгливата му вибрация понякога може да ни затрудни да видим нещата ясно. Когато тези две планети образуват аспект на съединение, това ни улеснява да приемем напълно духовната си същност и да засилим творческите си инстинкти. Това е чудесно за задълбочаване на всякакви мистични практики, изразяване на емоции чрез изкуство и вникване в интуицията ни.

Юпитер и Нептун се събират в зодиака приблизително на всеки 13 години, което прави това сравнително рядко срещано съчетание.

Много по-рядко обаче тези небесни тела се срещат в мечтателния знак Риби - това не се е случвало от 1856 г. и няма да се повтори до 2188 г., което прави съвпадането на Юпитер и Нептун през 2022 г. събитие, което се случва веднъж в живота и което не искате да проспите.

Продължете в галерията, за да разберете повече:

Ето как съвпадът между Юпитер и Нептун в Риби променя хода на събитията

А ето какво да очаквате според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от съвпада на Юпитер и Нептун в Риби

Прочетете какво ви очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти