Разкрити са! Мъжете от тези зодии са мамини синчета

двойка любов мъж секси
Снимка: Thinkstock

Той е точно като принца от мечтите ти. Нещата между вас изглеждат толкова добре, че направо не ти се вярва, че е истина. Но…той е мамино синче. Оказва се, че във връзката сте трима - той, мама и вие.

Безспорно е, че връзката между майката и детето е много силна. Но какво е да имаш мамино синче до себе си и той да ти е партньор в живота?


Те отказват да поемат отговорности, глезят се като малки деца и винаги разчитат някой да свърши работата вместо тях. 

Уви, мъжете от определени зодии имат предразположеност към това - да се държат инфантилно и да се допитват и опират на майка си цял живот. Те оборват твърдението, че мъжете са силния пол. Ето кои са те:

Близнаци

Те обичат да бъдат детето на мама, въпреки че никога няма да го признаят. За тях е успокояващо да знаят, че винаги ще има някой, който ще им помогне, ако имат нужда. Именно затова и трудно взимат решения, дори и най-дребните. Близнаците разчитат на мама за всичко – да управлява финансите им, да се справя с професионалните и семейните им проблеми.

Рак

Мъжете Раци обожават да получават вниманието и одобрението на майките си. Това, че вече не са във възраст, в която обезателно се нуждаят от нея, не ги притеснява. Нямат против родителите им да им дават пари, както и да се хранят редовно при тях, дори и да не живеят вече заедно. Те нямат думата, но не я искат, защото така са свикнали и така им е удобно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning ☀️ #thebeckhams

A post shared by Billion Woman (@billionwomanofficial) on

Козирог

Мъжът Козирог може и да изглежда като семеен тип, но това е така, защото е все още е твърде привързан към майка си. Той слуша винаги мама и търси съвет и решение на проблемите първо от нея. Никога не би застанал зад вас, освен ако мама не одобри това.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 @saidmhamadphotography @nadershucair @marwaaljawad1 #saidmhamadphotography

A post shared by Billion Woman (@billionwomanofficial) on

Везни

Мъжът Везни обожава мама. Тя е издигната на пиедестал и друга като нея природата никога няма да създаде. Неговата партньорка задължително трябва да прилича на нея. Той постоянно ще дава за пример майка си.

Още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти