Бъдете готови: първите дни на ноември са съдбовни за тези 3 зодии

ноември есен
Снимка: iStock

Както вече разкрихме в нашия специален седмичен хороскоп, енергията на периода между 30 октомври - 5 ноември 2023 г. е наистина добра и подходяща да действате смело за неща, които отдавна отлагате. Обърнете особено внимание на хората, които означават най-много за вас и нещата, които изпълват сърцето ви с радост.

А три зодиакални знака трябва да се възползват най-много от шансовете за успех и сбъдване на мечти. 

На първо място Слънцето в Скорпион е основният ни астрологичен благодетел в първите дни от ноември. Тъй като Марс e в съвпад с Меркурий в Скорпион, това добавя тежест към енергията, а фокусът е върху действието, а не върху съзерцанието.

Поемете отговорност за мечтите си, правете планове, потърсете съвет от тези, които са правили нещо подобно. Възможностите ви дебнат на места, които може би не сте предполагали досега.

Тъй като енергията през идните дни е толкова скорпионска и стихийна, уверете се, че действате обмислено, като същевременно се вслушвате в интуицията си. За три определени знака най-силно важи това, че сетивата им ще се изострят и ще успеят да видят възможности и истини, които са пропускали. Ето и кои са те >> към галерията.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти