Пълнолуние в Телец: как ни се отразява?

Пълнолуние в Телец: как ни се отразява?
Снимка: netinfo

В утрото на 27.10 (вторник) пълната луна навлезе в зодиакалния знак Телец.

Пълните луни винаги поставят противоречия между противоположните знаци на зодиака (онези, които стоят точно един срещу друг), но също така ни дават възможност да постигнем баланса и хармонията между тези взаимоизключващи се взаимно енергии.

Контрастът между земния, практичен и миролюбив Телец и емоционалния, трансформиращ се, насочен към кризите Скорпион, днес работят заедно в наша полза.

Луната в Телец търси емоционалното удовлетворение чрез прости, материални неща в живота, докато слънцето в Скорпион насочва вниманието ни към по-трудно осъществимото, духовното, към мистериите.

Пълнолунието именно днес осветява под най-добрия ъгъл този конфликт между устойчивостта на Телеца и трансформацията на Скорпиона, както и между умението на Телеца да събира за себе си и качеството да споделя, присъщо на Скорпиона.

Настоящата Пълна луна влияе на 12-те зодиакални знака като засилва страстта и творческото желание, разширява възможностите за образование, за усвояване на нови знания.

Тази позиция на луната се отразява благоприятно за начало на сериозна интимна връзка, допълва усещането за личен комфорт и сигурност в ценностите, които изповядваме.

Периодът разгръща сексуалността ни и бележи кулминация на нашата емоционалност. Повечето от нас ще бъдат повлияни от романтиката и желанието да влагат в развитието на взаимоотношенията си.

Все пак най-повлияни пряко от тази фаза на луната ще бъдат зодиакалните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, поради настоящото разположение на техните лични планети.

Прочетете още:

Седмичен хороскоп 26 октомври - 1 ноември: Очаква ни преход от старото към новото

Скорпион – на границата между тъмнината и светлината

Телецът – жизнен, устойчив, талантлив

Какво правят различните зодии, когато останат сами

Лунните възли – метафизичната среща между дух, душа и тяло

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти