Седмичен хороскоп 26 октомври - 1 ноември: Очаква ни преход от старото към новото

Седмичен хороскоп 26 октомври - 1 ноември: Очаква ни преход от старото към новото
Снимка: Thinkstock

Денят на всяка Edna читателка на Edna.bg започва с дневния хороскоп, който тя преглежда още с първата глътка ароматно кафе в ранното утро.

Нали така? smiley

А в началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 26 октомври до 1 ноември).

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица ще бъдете не само целеустремени, но и достатъчно упорити, за да следвате целите, които сте си поставили. Вие сте известни с това, че когато искате да направите нещо, ентусиазъм не ви липсва. Сега обаче ще имате и нужната последователност, за да не се отказвате и да довършвате онова, което сте започнали. През следващите дни вниманието на много от вас ще бъде заето с по-практичните аспекти на живота – работа, пари и имущество. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица ще бъде по-емоционална за вас, особено в първите дни. Някои от вас ще установят, че ситуация, която са поддържали дълго време и която са смятали за ясна и неподлежаща на промяна, всъщност не е точно такава, каквато им е изглеждала. Осъзнаването ще засегне и отношенията ви с друг човек и най-вероятно ще ви се струва, че той е виновникът за проблемите ви и съответно за емоциите, които са ви обзели. Истината обаче е, че най-вероятно вие сами сте си затваряли очите и сте възприемали другия човек така, както на вас ви се е искало, а не такъв, какъвто е в действителност. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тази седмица ще започне много стимулиращо за вас. Може би в ума ви ще се върти нова идея, която ще ви вдъхнови, ще научите нещо интересно или просто ще се вълнувате от  предстоящо събитие. Не е изключено да получите и изненада, която да ви измъкне от рутината и да ви въодушеви. Някои от вас да започнат седмицата превъзбудени, а други изнервени – според конкретните обстоятелства. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица успехът на начинанията ви ще зависи от това до каква степен успявате да се сработвате с другите хора – не само в служебните дела, но и в личните връзки и партньорства. Ако в следващите дни срещате съпротива от близките, колегите или приятелите си, може би е добре да се замислите дали не сте се ограничили в собствената си си субективна представа за света и дали не сте прекалено обсебени от себе си и чувствата си. Опитайте се да откриете пресечната точка между личните си цели и амбиции и тези на екипа или групата, към която принадлежите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица ще бъдете изправени пред предизвикателството да намерите баланса между това, което вие искате, и онова, което се очаква от вас. Тази дилема може да се прояви по много различни начини – например да ви се иска да прекарвате повече време с децата си, но постоянните работни ангажименти да не ви го позволяват; или да копнеете за професионална реализация, но член от семейството да има нужда от вашите грижи. В крайна сметка резултатът ще зависи от това доколко балансиран е животът ви като цяло и на какъв етап сте в момента. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще имате възможност да решите окончателно въпрос, свързан с някакво имущество – движимо или недвижимо, или с финансови взаимоотношения. Най-вероятно всичко ще се случи доста бързо и дори в миналото да е имало известно забавяне, пречките ще останат зад гърба ви. Седмицата ще бъде доста динамична за вас – може да се наложи да се срещате с нови хора, да водите разговори, включително за пари, а също така и да пътувате повече. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Тази седмица може да започне с известно напрежение в отношенията ви с човек от най-близкото ви обкръжение. Вероятно ще искате да направите нещо, но ще се страхувате, че това няма да му хареса, или ще имате усещането, че той мисли повече за себе си и постъпва егоистично. Някои от вас ще трябва да балансират между желанието да угодят на любимия си човек, от една страна, и на семейството си, от друга. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Тази седмица е важна за вас, защото бележи преход от старото към новото. Става дума не толкова за конкретно събитие, колкото за вътрешна пренастройка – сякаш нещо вътре във вас ви подтиква да приключите с някои неща и да се ориентирате към други. Моментът е чудесен за освобождаване от всичко старо, непотребно и ненужно – не само в материален план, но и като нагласи, навици и постъпки.  Напълно е възможно за някои от вас периодът да бъде по-емоционален, с леко тъжни нотки – сякаш в духа на есента, с която си отива нещо хубаво. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица обстоятелствата ще изискват от вас да се заземите малко и да обърнете внимание на по-практичната страна на живота. Някои от вас ще го направят по-лесно, но на други – тези, които хич не обичат да се занимават със сметки, парични въпроси или домакински задължения, ще им бъде доста по-трудно и вероятно някои задачи ще им се струват като бреме. Колкото и да искате да сте над нещата, живеете в материалния свят и ще трябва да свършите някои неособено вдъхновявящи и дори скучни на пръв поглед неща.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица вие ще бъдете главното действащо лице във всичко, което се случва. Ако в друго време сте попадали в нечия сянка или сте се сливали с околните, сега ще се наложи да поставите себе си в центъра на събитията. Вашите желания и потребности ще бъдат на първо място и няма да ви се иска особено да ги пренебрегвате от чувство за дълг или за да отговорите на нечии изисквания. За вас мястото, което заемате в обществото, е важно, но през тази седмица вероятно ще отдадете приоритет на други неща – семейството, децата, любимите ви занимания, както и естествените си човешки потребности от любов и внимание. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица ще бъде много благоприятна за вашия емоционален и интимен живот. Каквото и да се е случвало в близкото минало, сега имате шанс да се освободите от хората и обстоятелствата, които ви затормозяват, и съответно да преминете по-леко през съпътстващите емоционални преживявания. Някои проблеми вероятно ще се разрешат от само себе си, а при други ще имате достатъчно подкрепа, така че да осъществите промените сами и всичко да се случи по-леко и безболезнено. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица ще премине спокойно за вас. Като изключим самото начало, когато са възможни някои изненади и обрати, през следващите дни ще имате възможност да си почивате повече, да помислите по някои въпроси и да доразвиете онова, което сте започнали. Ако трябва да свършите някаква задача, която изисква повече усърдие и практична мисъл, не я оставяйте за края на седмицата, защото е много вероятно тогава да ви домързи или да не сте в настроение за подобни дейности. Сряда е много удачен ден да се заемете с финансови и битови въпроси - ще свършите всичко гладко и безпроблемно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти