Космическият воал пада: какво да очакват зодиите от пълнолунието в Стрелец

пълнолуние стрелец
Снимка: iStock, колаж

Пълнолунието настъпва в Стрелец днес, на 14 юни.

Стрелецът е вечният ученик на зодиака, който се скита по света в търсене на нови знания и перспективи. Тази енергия ни принуждава да бъдем любопитни и да "пътуваме" из нови светове. Стрелец ни насърчава да отворим съзнанието си за нови перспективи и преживявания. Той жадува за новост от всеки ъгъл.

Юнското пълнолуние е и Суперлуна (техническият термин е перигей-сизигия). Това означава, че Луната ще бъде по-близо до Земята от обикновено и ще изглежда по-голяма и по-ярка за нас. То е известно и като „ягодова“ луна - име, дадено от индианското племе алгонкини в североизточната част на САЩ и Източна Канада и описващо краткия сезон за събиране на ягоди в региона.

Пълнолунието носи промяна и трансформация. Не забравяйте, че светлината на Луната всъщност идва от Слънцето, което се отразява върху нея, заличавайки по-голямата част от сенките ѝ. По подобен начин може да се изправим лице в лице със собствените си сенки. Всички вътрешни блокажи, които може да изпитваме, се осветяват под тази светлина.

При пълнолуние в Стрелец очаквайте да бъде изнесена наяве важна информация или да бъдат разкрити истини, а може би и да има промяна на гледната точка. В същия ден на пълнолунието, Марс, планетата на гнева и мотивацията, се среща с Хирон, ранения лечител. Когато тези двама се свържат на небето, ще почувстваме сякаш някой сваля бинта от най-дълбоките ни рани. Ще имаме смелостта да се изправим срещу демоните и миналото си.

Също така, с присъствието на Сатурн, който е ретрограден в знака на Водолей, и с Нептун, който е в мистериозните Риби, ще правим избори, които отразяват най-съкровените ни мечти и чувства - дори ако те не съответстват на статуквото или на това, което другите очакват от нас.

И както всеки път, много от нас няма да могат да спят, други ще бъдат превъзбудени или потънали в мислите си.

Каквато и да е историята на вашето пълнолуние, важно е да се опитате да останете възможно най-заземени. Не цялата информация е налична точно сега, така че не се хвърляйте в резки действия, възможно е да пропуснете важни знаци.

За да бъдете подготвени за това, което ви предстои, елате в галерията и научете повече за зодията си по време на Ягодовата луна:

Хороскоп за Ягодовата луна в Стрелец

Прочетете какво още ви очаква това лято:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти