Пълнолуние в Лъв и Водолей: как Уран влияе върху живота ни

Тази седмица ще наблюдаваме пълнолуние в знаците Лъв - Водолей. То ще се случи на 18 август (четвъртък) и както всяко пълнолуние, моментът отново е подходящ за старт на диети, пречистване и освобождаване от ненужното.

Какво обаче значи именно това пълнолуние спрямо зодиакалните знаци, в които попада, ни разказва Бистра в канала "Harmony within" във Vbox7.com. 

Знаците Лъв и Водолей са знаци и на индивидуалната воля, и на групата, на общността.

Този период е времето, в което е необходимо да се опитате да ги обедините.

Обикновено се случва следното: човек или се страхува да е различен, защото обществото ще го осъди и отхвърли, съответно страда съзнателно или не от потискането на своята уникална същност и индивидуалност,

Или, позволявайки си да има мнение, да изпъкне по собствен начин, тръгва по дългия път на това да се отстои като личност пред света.

Разбира се, когато познава себе си и знае какво го радва и изразява, в крайна сметка, ще намери сили и вяра да се заяви.

Все пак, не забравяйте, че за пълноценен живот и добри отношения с околните, на първо място стои ангажиментът ви към самите вас - да бъдете тези, които сте.

И още - какво влияние ще окаже планетата Уран, която също участва в конфигурацията на пълнолунието, вижте във видеото горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти