Пролетното равноденствие в астрологията - време е за ново начало

Днес ще си говорим за един от важните моменти в годината и това е настъпването на реалното й начало- пролетното равноденствие. Това се случва на 20-ти март и тогава денят започва да расте.

Пролетното равноденствие е момента, в който навлизаме в знака на Овена - момент на старт, ново начало, символично раждане.

"Досега не вярвах в тая ретроградна Венера, обаче така ме зашлеви тоя път..."

От пролетното равноденствие до есенното на 22-ри септември, което е момента на навлизането в знака на Везните, е тази половина от годината, в която се случва следното нещо - нарастването на светлината, която е израз на съзнанието, сочи за период, свързан със съзнателното изграждане и поставяне на посоки, реализиране на идеи и цели.

Това е времето, в което имате възможност да действате, да създавате и изграждате личността си, свързвайки проявлението на нейните различни аспекти в единна цялост.

Ако си някоя от тези 4 зодии, вероятно винаги ще страдаш за любовта...

След като довършихме и пуснахме всичко необходимо в Риби, сега, заредени със сила, устрем и вяра, идва време за новото начало, новите посоки и цели и предприемането на действия, за да могат по времето на Телеца - следващия Овена знак, свързан със земята, да се проявяват материалните резултати от вашите усилия.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти