Предстои Пълнолуние в Скорпион: идва страстен период, изпълнен с отговори

луна
Снимка: Istock

Пълнолунието ще настъпи на 19.05.19г. около 00:10ч. в края на знака и ще бъде по оста Скорпион - Телец, така че ще засегне и Телците, най-вече тези от последната декада.

С какво се характеризира Луната в страстния и опасен Скорпион?

Ще се пробудят интуицията и виденията. Това се дължи не само на Скорпиона, но и на връзката й с нощта, така богата на видения, а и на преживявания за някои от нас... със съня и човешките мечти. Сънищата, както е известно, често водят до решения и отговори на много въпроси. Също така се смята, че с тяхна помощ подсъзнанието обработва нужната ни информация, за да се справим с текущите си житейски дилеми.

Ето какво ТРЯБВА да правите по време на това Пълнолуние >>>

луна
Снимка: Istock

А, Скорпионът е цар на мощната трансформацията и проницателност. Наред с това е майстор на обаянието, секса, съзнаване нуждите на другия и тайните.. Добре е да използваме също така и волята си, която ще бъде засилена през това Пълнолуние, за осъществяването на трудни и дългоочаквани промяни, от които се нуждаем.

Това водно Пълнолуние ще ни потопи надълбоко - в емоции, чувства, преживявания, усещания. Отдайте им се и душевно и плътски - все пак и земния Телец участва!

Обърнете се към себе си и си припомнете, че сигурността и спокойствието идват отвътре. Това е важно, защото в природата на Скорпиона е да се държи ревниво, собственически, властно и отмъстително. Пълнолунието в този знак акцентира върху целия този спектър от емоции, така характерни за знака. 

луна
Снимка: Istock

Пълната луна ще бъде срещу една много силна, фиксирана звезда - Алгол. А, когато тя активира някоя лична планета, можем да се чувстваме толкова непобедими - като главата на Медуза. Според древната митология - кръвта от лявата страна на Медуза е била отровна, а кръвта от дясната й страна е била използвана за лечение. Това напомня, че властта идва с отговорност. Може да използвате силата си, за да се отровите или да се излекувате!

Алгол срещу Луната...Тази комбинация ще направи това Пълнолунието в Скорпион запомнящо се!

Ето какво ТРЯБВА да правите по време на това Пълнолуние >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти