Предстои ни най-добрият уикенд за 2019-та година! Експлозия от късмет, любов и щастие за всички зодии

Този уикенд две от най-ярките светила в небето - Венера и Юпитер застават в една точка в знака Стрелец и ще светят като два брилианта в небето. Този феномен ще може да се наблюдава и от нашите географски ширини.

Освен красиво явление, от астрологична гледна точка това е най-щастливото време! Ретроградният Меркурий приключи, а тези две планети ще ни дарят с щастие и благодат. Време е да стартираме нови проекти, да изгладим разногласията, закъсненията и недоразуменията.

Съвпадът на Юпитер и Венера е явление, което се случва рядко, веднъж годишно или по-рядко. Следващият съвпад ще бъде през 2021г. Тази година интересното е, че ставаме свидетели на това явление цели 2 пъти. А годините, в които това се случва е още по-рядко и това се случв ана 24 години веднъж!

жена коледа магия уют
Снимка: Istock

Сега е време хората да си направят ретроспекция и да усетят по кой път трябва да поемат, какво да променят и как им се е отразил през годините този уникален благодатен аспект.

Важното е, че всички хора ще се радват на любов и щедрост, защото Юпитер е най-щедрата планета, а Венера е планетата на красотата. Когато двете се срещнат, се случва магията. През тези дни късметът ще бъде с всички нас, ще ни върви в любовта, в парите.

Особено огнените знаци - Лъв, Стрелец и Овен ще бъдат в апогей и ще черпят с пълни шепи от късмета на периода.

Аспектът ще донесе успех и на всички хора на изкуството.

Има една опозиция между Марс и Уран, която единствено при зодия Телец и Скорпион може да създаде известно напрежение, но няма да е нищо страшно и непреодолимо.

Уикендът е чудесен за пътуване, забавление и ще донесе късмет на всички зодии! Възползвайте се!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти