Предсказанията на Нострадамус за 2016-а

Предсказанията на Нострадамус за 2016-а
Снимка: Thinkstock

Главното предсказание на прочутия френски пророк и астролог Нострадамус за 2016 г. е, че ще се роди човек, който ще помогне на всички хора да разберат смисъла на живота и да не допуснат световен апокалипсис, а такава вероятност съществува, съобщава сайтът 2astrologa.ru.

Макар ние, от Edna.bg, да не ангажираме съдържанието и читателите си с политически новини, решихме да споделим с вас прогнозите му за следващата година, които със сигурност биха развълнували голяма част от нас:

Според Нострадамус през 2016 г. в Русия ще се появи ново религиозно учение, което ще набира сили и в близко време ще опровергае всички знания, свързани с юдаизма и християнството, дори с исляма. Възможно е това учение да се превърне в религията на целия свят. Благодарение на него в света ще възникнат нов социум и нова култура.

През първите шест месеца на 2016 г. ще има много произшествия.

Възможно е да започне трета световна война.

Според Нострадамус държавата, от която ще тръгне, ще е Иран, а агресията ще е насочена към Турция. Русия ще играе ролята на главен умиротворител в този конфликт и с помощ на авторитета си може да спре заплахата.

На Русия френският пророк предсказва благоденствие, настъпване на „Златен век“ от 2016 до 2020 г., който ще се характеризира с процъфтяване на руската империя, значителен икономически ръст и силна позиция в политически план. Ще има икономически упадък на Америка.

Според предсказанията на Нострадамус през следващата година ще сме свидетели на природни катаклизми.

Пророкът пише, че ще се появи нова болест, срещу която няма да има лек. Тя ще дойде от африканските страни и ще доведе до смъртта на много хора. В самата Африка ще настъпят главни времена. В някои части на континента ще има недостиг на питейна вода, което ще е причина за преселението на африканските народи на европейския континент.

Нострадамус споменава и за природни катастрофи. Силни земетресения ще има на територията на Китай и в Близкия Изток. Разрушенията ще са огромни и ще е трудно щетите да бъдат възстановени.

Големи наводнения могат да се очакват в Африка и Южна Америка, части от които ще бъдат напълно залети от вода. За САЩ прогнозира торнадо с ужасна сила.

Прочетете още:

Годишен хороскоп 2016

Планетарни напрежения: защо декември ще бъде опасен?

Как се влюбват зодиите

Празничен декемврийски хороскоп

Астрологът, който "дърпал конците" на Римската империя

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти