Празничен декемврийски хороскоп: Празнично настроение за всички

Празничен декемврийски хороскоп: Празнично настроение за всички
Снимка: Thinkstock

Започна най-празничният от всички дни в календара! Декември е наситен на весели емоции, празници, партита, картички, подаръци и коледни песни.

Какви ви вещаят звездите за последните седмици на 2015-а, можете да прочетете в хороскопа си при нас:

Овен

Последният месец на 2015 ще изведе много от вас в началото на нов път, по който ще вървите уверено през 2016 година. Това ще се случи, най-вече ако през последните седмици сте търсили решение на някакъв проблем, изпитвали сте колебания и не сте знаели как да постъпите. Към средата на месеца истината ще изгрее на вашия хоризонт и вие ще разберете кой път да следвате. Достигането до яснота обаче няма да бъде лесно – както преди изгрев е най-тъмно, така и вие ще преминете през някои предизвикателства, преди да установите какво точно искате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Телец

През декември вие като че ли ще останете малко встрани от драмите и страстите, които ще владеят представителите на много други зодиакални знаци. Ето защо нито чудно да се наложи да се превърнете в опора на близките и колегите си – те ще разчитат на вашата стабилност и на трезвата ви преценка. Вашата задача през този месец е да организирате финансите си така, че да подсигурите по-добре бъдещето си и да реализирате дългосрочна цел, която сте си поставили. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Близнаци

Ако сте очаквали, че през декември ще я карате по-лежерно в очакване на празниците и края на годината, ще останете разочаровани – работата ви зове и, искате ли не, ще трябва да се заемете сериозно с нея и да си свършите задачите. Натоварването ще произтича не само от вашите лични ангажименти, но и от отговорностите ви спрямо хората около вас – може би ще трябва да отделите повече време на детето си или да се съобразите с графика на партньора си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Рак

През декември ще се възползвате най-добре от астрологичните влияния, ако успеете по някакъв начин да одухотворите действителността и намерите удоволствие и смисъл в най-обикновени на пръв поглед неща. Не се ядосвайте, ако реалността не отговаря на вашите надежди и очаквания – във всяко преживяване има смисъл. И, дори все още да не сте открили това, със сигурност ще се почувствате по-добре, ако си намерите разумни оправдания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Лъв

През декември ще се стремите към нещо, което представителите на вашия знак особено много обичат – към сцената. Това не значи непременно, че ще изнесете представление, макар че тези, на които им предстои подобно събитие, наистина ще оберат овациите. Търсенето на сцена означава, че искате да се изявите по някакъв начин и да омаете околните. Някои от вас ще направят всичко по силите си, за да очароват човек, който ви привлича, други ще искат на всяка цена да изпъкнат в работата, а трети ще последват вдъхновението и ще сътворят нещо ново. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Дева

Очаква ви един много интересен месец, през който може да се чувствате раздвоени между това, което искате да свършите, и това, което трябва да правите. Ще ви се иска да се отдадете на някое по-приятно занимание, но ще бъдете притискани от текущите задачи. Може да копнеете да прекарате повече време с човека до вас, а той да е зает и да не е в състояние да ви обърне внимание. Вие по принцип не сте хора, които игнорират реалността, но е възможно през декември тя да ви се стори не толкова приятна и вълнуваща колкото би ви се искало да бъде. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Везни

Ще посрещнете този месец спокойни и в добро настроение. Ако през изминалите дни и седмици все още не сте направили нищо за добрия си външен вид или не сте си купили нова дреха, все още имате време да го направите през първите дни на декември. Във втората седмица обаче положението няма да бъде така спокойно и хармонично както преди: възможно е някои от вас да бъдат обзети от по-силни страсти – къде с положителен, къде с отрицателен знак. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Скорпион

През декември ще се открие възможност да се отпуснете и да се порадвате на приятната страна на живота. В същото време обаче силни емоции няма да липсват: през някои дни – особено в края на първата и през втората седмица на месеца – в душата ви може да се надигнат бури. Любовните чувства ще бъдат особено дълбоки, което означава, че ви очакват страстни мигове с любимия човек. Внимавайте обаче да не прекалите и да не започнете да задушавате прекалено половинката си, защото това няма да се отрази добре на отношенията ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Стрелец

През първите десет дни на декември ще се открият чудесни възможности да удовлетворите потребността си от общуване, да споделите плановете и намеренията си с други хора, дори да научите нещо полезно. Възможно е да посещавате по-често социални събития и приятелите ви да търсят вашата компания. Към средата на месеца ще усетите прилив на сили и ентусиазъм. Той може да дойде от някаква нова възможност в работата или от добро представяне, от което ще се почувствате изключително горди.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Козирог

През този месец препоръката към вас е да не се пренапрягате и да се грижите малко повече за здравето си. Работата и отговорностите са важни за вас, но, ако поставяте пред себе си прекалено високи  изисквания, има риск да се натоварите и това да се отрази негативно и на психическото, и на физическото ви здраве. За вас е трудно да се отпускате и да оставяте хората и ситуациите без контрол, но през този месец вероятно ще бъдете принудени да го правите. Ако искате да контролирате всичко, накрая ще потънете в тревоги, така че по-добре се въздържайте от това. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Водолей

През този месец очаквайте интересни разкрития – някои може да бъдат приятни, други – не чак толкова, но така или иначе за вас е по-добре да знаете истината, вместо да тънете в заблуди. Тези от вас, които са си затваряли очите пред действителността, просто защото така им е било по-лесно, през декември ще трябва най-накрая да ги отворят и да предприемат някакви действия. Някои от вас може да разберат, че са станали жертва на задкулисни игри или на интриги на работното си място.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Риби

Декември ще бъде доста интересен за вас, но и изпълнен с предизвикателства, защото ще трябва да разрешите някои дилеми, пред които сте били изправени през миналия месец. Някои от вас ще се чувстват като разпънати на кръст между очакванията си и реалността, а други – между собствените си желания и необходимостта да угодят на другите. Напрежението ще бъде най-силно за тези от вас, които нямат смелост да предприемат някакво действие и продължават да залагат на сигурното с надеждата нещата да се оправят от само себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец декември 2015, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти