Магичното Новолуние в Лъв носи добри новини и огромен късмет на тези 4 зодии

лъв луна
Снимка: iStock

Официално преполовихме жаркия месец август и сме на прага на последното Новолуние за това лято. То ще ни даде възможност да се рестартираме, да се порадваме на малките неща и да бъдем по-креативни. Новолунието ще премине под егидата на знака Лъв, който ще разпали страстите ни и ще направи този магичен лунен миг още по-емоционален, чувствен и вълнуващ. Сега е времето да загърбим ежедневната рутина и да се отдадем на истинските ни желания!

Новолунията носят промяна. Тяхната обновяваща енергия е идеален момент да спрем за миг, да се огледаме и да преориентираме животите си. А Лъвът, който е познат като любител за забавленията, ще ни вдъхнови за подвизи и да се отдадем на всички онези удоволствия, които не винаги си позволяваме. Колкото по-големи - толкова по-добре!

Сега е моментът да опитваме нови неща, да бъдем креативни и да действаме според заповедите на сърцето. Самочувствието ни ще бъде в своя пик и трябва да се възползваме от това!

Августовското лъвско Новолуние ни кара да се чувстваме смели, забавни, игриви и романтични. И все пак... трябва да имаме едно наум, защото Венера е все още ретроградна и е много близо до Слънцето и Луната. Трябва да внимаваме във връзките и личните взаимоотношения.

Има 4 зодии, за които Новолунието в Лъв ще бъде бляскаво, чудесно и много късметлийско. Ето кои са те:

Новолунието в Лъв носи огромен късмет на 4 зодии

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти