Новолунието в Дева разкрива неподозирани нови възможности: ето какво да очаква всяка зодия

луна
Снимка: Istock

Понякога най-предизвикателните и трудни стартове дават най-невероятните резултати и хороскопът за новолунието на 17 септември е доказателство за това.

Това новолуние изгрява в практичната, аналитична и прочистваща Дева. То обръща внимание на навиците и режимите, по които живеете, и способността ви да планирате бъдещето. Помислете за всички начини, по които можете да подобрите здравето на духа и тялото си, както и да станете по-продуктивни в ежедневието си. Девата знае, че всяко малко решение в крайна сметка ще доведе до нещо голямо.

Причината, поради която новолунието се счита за ново начало, е, че се случва в момента, когато слънцето и луната се срещнат в зодиака, образувайки съюз. Слънцето символизира външния ви Аз, докато луната е свързана с вашето вътрешно Аз. Докато тези две небесни тела обединяват сили, мощната комбинация изравнява духа с егото ви. Възприемете това като възможност да дадете начало на нов проект или просто да заявите намеренията си.

Енергията на това новолуние може да е хаотична, заради разочарованието от ретроградния Марс. Въпреки това, той също голяма подкрепа, благодарение на тригона, който Луната формира със стабилизиращия Сатурн, трансформиращия Плутон и оптимистичния Юпитер.

Ето какво да очаква всяка зодия от новолунието в Дева тази вечер:

Какво да очаква всяка зодия от новолунието в Дева тази вечер

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти