Новолунието е във Водолей днес - най-съкровените ни желания се сбъдват!

Новолунието е във Водолей днес - най-съкровените ни желания се сбъдват!
Снимка: Weheartit

Днес навлизаме в Новолуние във Водолей, но нека първо да си поговорим за часовете преди него:

На 27 януари в часовете между 09:18 и 10:37 българско време Луната в Козирог е „без курс“. Важните дела и срещи вършете след 10:38 часа, както и взимането на дългосрочни решения. В 10:38 часа Луната преминава във въздушния знак Водолей. Когато Луната е в този знак поведението ни е по-непредсказуемо, повишава се желанието за независимост.

 Възникват оригинални идеи и нестандартни решения по определени въпроси. Склонни сме да приемаме новостите, да експериментираме и сме по-изобретателни в различни ситуации. Мисълта ни е насочена повече към бъдещето и към глобални общочовешки въпроси, не толкова към личните емоционални преживявания.

Тъй като на 28 януари в 02:07 часа е Новолуние във Водолей, на 27-ми Луната е невидима, „балсамична“. В такива дни емоциите на някои по-чувствителни хора са наистина непредсказуеми – склонни към крайности и внезапни психични изблици, достигащи до разрушителни и саморазрушителни действия. Знакът Водолей и неговата планета – управител Уран в медицинската астрология се свързват с нервната система и кръвообращението, които през следващите два дни и половина са по-уязвими.

Какво трябва да знаем за Новолунието и как то се отразява на нас самите?

Новолунието има силата да сбъдва желания. Не пропускайте никога този магичен момент.

Снимка: Weheartit

Разбира се, на първо място поставяте своите най-съкровени желания.

Препоръчително е  желанията да се пишат на хартия, така им се придава допълнителна сила, осъзнават се по-добре. Желанията се пишат в рамките на 24 часа от настъпването на новолунието. Можете да напишете до 10 желания.

Новолуние във Водолей покровителства новите контакти и приятелства, както и духовното усъвършенстване.

Снимка: Weheartit

Новолунието във Водолей е време за ново начало и доста смели мечти, така че не се притеснявайте да излезете извън зоната си на комфорт. 

Снимка: Weheartit

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти