Неудобни истини очакват три зодии тази седмица

зодии жена
Снимка: iStock

Докато Слънцето продължава да се движи през знака на смелия, хаотичен и свободолюбив Стрелец, може да почувствате, че определени бариери се разрушават, позволявайки на всякакви нови възможности и преживявания да достигнат до вас, разказват от Elite Daily.

Появата на неизвестното вероятно ще ви накара да се чувствате уязвими, защото не всяко преживяване по своята същност е приятно. На три зодиакални знака няма да им се стори никак лоша идея да останат в зоната си на комфорт тези дни – това обаче не бива да ги спира от поемане на рискове.

Смята се, че енергията на настоящата седмица достига своя връх на 18 декември, когато настъпва пълнолуние в Близнаци. Възможно е то да ви стимулира за иновативни идеи, които да ви окуражат за предприемането на голяма крачка. Може дори да доведе до разговор, който бележи момент на растеж. Но тъй като приказливият Меркурий влиза в квадрат с чувствителния Хирон, този разговор може също да ви се стори като лепенка, която премахвате бързо, за да си спестите по-силна болка.

Вече ви разказахме кои зодии ще имат невероятна седмица ► прочетете за тях ТУК

Вижте и за кои знаци седмицата ще бъде по-предизвикателна и какво могат да очакват те >>>

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете какво още ви очаква тази зима:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти