Сезонът на зодия Водолей ни кара да приемем истини и промени: ето какво да (не) правите

зодия Водолей
Снимка: iStock

От 20 януари вече властва сезонът на зодия Водолей, който ще продължи до 18 февруари и обещава да внесе промени във всички области на живота ни, включително кариера и любов.

През тазгодишния сезон на Водолея ще почувствате, че получавате глътка свеж въздух – минимизирайки на негативизма, за да се съсредоточите върху хубавите неща, и обкръжавайки се с хора, които ви разбират, казва пред Woman's Health Дона Пейдж, дипломиран астролог от Атланта.

Този период е фокусиран върху контактите ни с другите – но не непременно с хора, които просто виждате от време на време, а тези, които наистина ви разбират и ви приемат такива, каквито сте. Ще имате огромно желание да прекарвате време с приятели и любими хора, с които смятате, че можете да бъдете себе си, както и обратното, обясняват от Woman's Health.

Що се отнася до професионалния ви живот, ще откриете, че искате бихте искали да научите повече за това, което се случва зад кулисите на работното място, за да бъдете по-информирани и да контролирате кариерата си. Може би това означава да приемете безплатния курс, препоръчан от шефа ви, да задавате повече въпроси на срещи с висшите служители или просто да помислите как бихте могли да допринесете повече за екипа. Това допълнително усилие определено ще бъде забелязано от вашите ръководители.

Ще ви се иска да задълбаете по-надълбоко върху романтичните връзки в живота си. Очаквайте с половинката си да прекарате известно време в сериозни разговори за събития и други теми, които са важни за вас. Няма нужда да знаете всички отговори; самото инициирането на дискусия ще си струва. Умишленото отделяне на време за партньора си или човека, с когото сте се запознали наскоро, може да насърчи ново чувство за близост.

Смята се, че сезонът на Водолея ще засегне всички зодиакални знаци, особено Водолей и Лъв, които го почувстват по-силно от останалите.

Вижте в галерията съветите на астролозите от Elite Daily за това какво е добре да правим и какво да избягваме по време на настоящия астро сезон:

Какво да (не) правите в сезона на Водолея

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти