Настъпва пречистваща Розова луна, която носи духовно прераждане

Розова Луна
Снимка: iStock

Първото пълнолуние на пролетта, известно като Розова луна, ще се състои на 6 април в хармоничния знак Везни.

Макар името да е подвеждащо (не очаквайте да видите това небесно тяло в розово), все пак има какво да очакваме от това явление. Като априлско пълнолуние, Розовата луна със сигурност ще донесе оптимизъм и добро настроение, разказват от Bustle.

За да използвате обаче правилно тази енергия, трябва да разберете предварително духовното значение на Розовата луна през април 2023 г.

Тъй като с пълнолунието идва краят на лунния цикъл, това явление носи завършек и емоционално освобождаване. Но с края на една фаза идва началото на друга, а според астролога Катрин Гердес изглежда, че пълната розова луна ще бъде също толкова весела, колкото подсказва името.

„Падайки се след пролетното равноденствие, тази Розова луна съвпада с навлизането на повече слънчева светлина и затопляне в северното полукълбо“, обяснява Гердес преди Bustle. „Освобождаваме се от тъмния период, прекаран на закрито, и се връщаме към по-голяма връзка с природата и може би един с друг.“

Розова Луна
Снимка: iStock

Определянето на вашите намерения е задължително за всяко пълнолуние, но според Гердес може да направите много повече, за да изградите своята духовна връзка с Розовата луна на 6 април, като започнете от историята зад това лунно явление.

Научете повече в галерията тук:

Розова Луна: значение и как да си помогнем с енергията ѝ

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол