Настъпва Новолуние - ден на съдбоносни избори и време за мечти!

планети
Снимка: Thinkstock

Новолунието във Везни се случва докато Венера (управител на знака) е Ретроградна. Вместо да ни донесе изцяло нови неща, тази нова Луна отваря процеси, които имат нужда от преразглеждане, довършване, подновяване и редактиране. Главни теми ще са любов, партньорства, ценности и ценностна система, баланс (даване-получаване), финанси, бизнес, изкуство.

Задайте правилно жизнените си приоритети, изхвърлете отломките от неизпълнените надежди и се втурнете към истинската цел. Всичко това в една или друга степен очаква всеки от нас по време на Новолуние.

Началото на новия лунен цикъл през октомври ще бъде необичайно. Пикът на метеорния поток на 8 и 9 октомври ще засили влиянието на Новолунието, а ретроградната Венера ще окаже силно влияние върху човешките взаимоотношения. Цялата тази космическа вълна ще се случва под егидата на съзвездието Везни. Което ще ни доближи до съдбоносния избор. Когато само една стъпка решава в каква посока ще се промени живота ни.

Какво ни очаква?

Луната се преражда, променя се енергетиката около нас, всичко се подновява. Време, когато е най-лесно да внедрите нови проекти, да се освободите от старото и да погледнете с други очи какво се случва наоколо. Влиянието на Новата Луна през октомври ще се усилва от поредица астрономически събития. Очаква ни  силна вълна на космическа енергия.

Вътрешните усещания ще се променят, ще се появи желание да се промени нещо в живота, възможно е да има известно безпокойство. А метеорният поток Дракониди ще ни дари с прозорливост, давайки ни възможност да усетим света на интуитивно ниво.

Венера ще помогне на влюбените  да разберат какво им трябва във връзката, неискреността ще изчезне, а у двойките, между които има истинска любов, ще се възцари хармония.

луна
Снимка: Thinkstock

Прераждането на Луната във Везни ще даде възможност за избор. Това е времето, когато идва осъзнаването за това, че трябва да промените нещо и именно силите на космос ще ви кажат какво точно. По принцип това е необичайно благоприятен период. Особено за хора, чийто живот в последно време се състои изключително от черни и сиви цветове. Точно сега можете да получите съвети от съдбата как да завършите този неприятен период.

Достатъчно е да следвате няколко прости препоръки и вътрешно да се настроите за промените.

Кои са препоръките, вижте в галерията ни ТУК >>>

Вижте още:

Идва магичен период: Бъдете внимателни към всички знаци на съдбата през октомври

Каква женска сила е закодирана в името ни според нумерологията

Молитвата, която привлича прекрасни неща в живота ни

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти