Меркурий в Овен: боговете задвижват огнените си езици и какво да очаква всяка зодия

марс меркурий
Снимка: iStock

Зарина Главева

Пролетта ни връхлита, но енергията, която изпитвате, е по-скоро свързана с планетите, отколкото със слънчевото време. Меркурий, планетата на общуването, навлиза в огнения, ориентиран към действието Овен на 27-и март, неделя и докато е в този знак, ще си казваме нещата така, както наистина са.

В най-добрия си случай Меркурий в Овен може да ни осигури оптимистично, окуражаващо и самоуверено психическо състояние.


Ако напоследък се чувствате затънали или залостени в творчески или професионален план, сега е идеалният момент за нови идеи: енергията ви ще е на турбо режим. Умът ви ще е остър - използвайте го. Не се страхувайте да представите новите си идеи или да предлагате иновативни решения на проблемите, независимо дали са вкъщи или на работното място.

Но имайте предвид, че Меркурий в Овен може да бъде нож с две остриета. Когато е в импулсивния Овен, Меркурий няма много място за размишления преди да се проговори и устните бързо се размърдват. Това ще повлияе на всички. По време на престоя на Меркурий в Овен е по-вероятно да нараним неволно другите, ако не мислим, преди да говорим. Възможно е да създадете или станете свидетел на разочароващи моменти, но урокът е да се научим на търпение и да бъдем по-разбиращи.

Разбира се, добре е да имате предвид как ще повлияе и на вас като личности. Съветваме ви да погледнете Слънчевия, Марсовия и знакът, в който попада вашия Меркурий в наталната карта и да се ориентирате по тях. Продължете в галерията за да разберете как ще ви се отрази предстоящия Меркурий в Овен.

Как ще се отрази Меркурий в Овен на всяка зодия

 

 

 

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти