На пълна пара: Меркурий се връща в Близнаци и какво предстои на зодиите

Меркурий Близнаци
Снимка: iStock

Меркурий е най-близката планета до Слънцето, тя се движи най-бързо и управлява нещата, които се движат бързо, като нашия ум, нашата комуникация, транспорта, технологиите, търговията и всичко друго, което се осъществява чрез обмен на идеи.

Доскоро Меркурий беше ретрограден, премести се в Телец и сега е обратно в Близнаци. От 13 юни до 5 юли всички ще изпитаме период на пробуждане: получаваме тласък от Вселената да общуваме, да пътуваме, да се образоваме, създават се условия за добри преговори, инвестиране в технологии, писане и изразяване.

Време ни е да се насладим на общуването с хората около нас, да научим нещо ново, да се срещаме с хора, които отварят съзнанието ни и да използваме ума си активно.

Близнаци е архетипът на журналиста, така че ни предстои да събираме информация от възможно най-много източници, да бъдем любопитни, адаптивни, да разпространяваме, това, което сме научили и да прилагаме знанията си в материалния свят.

Все пак е добре да внимаваме да не сме прекалено залепени за телефона/компютъра си, да се пазим от пренасищане от информация и да не променяме цялото си мнение с всеки лек полъх на този информационен ураган. Преди да продължите към хороскопа си, е важно да проверите своя асцендент ТУК >>>>>, защото прогнозата ще се отнася към него.

И без повече приказки, ви каним в нашата галерия, където ще откриете какво ви очаква до 5 юли:

Меркурий в е отново в Близнаци: какво предстои за зодиите

 

Прочетете какво още ви очаква това лято:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти