Лъвовете да се вслушват в сърцето си, Девите - в знаците на съдбата, а Водолеите - в приятелите си

Лъвовете да се вслушват в сърцето си, Девите - в знаците на съдбата, а Водолеите - в приятелите си
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 27 юли до 2 август) според най-точния и плашещо верен хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

Тази седмица може да бъде много позитивна и дори вдъхновяваща за вас, ако обаче спазвате едно условие – да проявявате толерантност към мненията на другите хора и да не се опитвате да налагате своето на всяка цена. Заложите ли на сътрудничеството, има голям шанс да спечелите подкрепата на партньора си, колегите си или други хора, с които общувате, и те ще ви помогнат да реализирате намеренията си. В случай че имате подчинени, бъдете лидер, който изслушва и води хората си, а не действайте със заповеди – този подход ще ви носи успех в четвъртък и петък. Бъдете по-внимателни към близките и приятелите си и се съобразявайте повече с техните желания, особено ако сте свикнали вие да решавате какво и как да се случва. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

И през тази седмица вниманието на много от вас ще бъде насочено към домашната област. Вашите потребности от почивка, спокойствие и забавление ще бъдат доста по-важни от това да се доказвате в работата или да преследвате някакви амбиции. Ще искате да прекарвате повече време с любимия си човек, с децата си и с други близки хора, а някои от вас ще изберат точно този период, за да направят някакви промени в дома – ремонт или освежаване. Използвайте следващите дни, за да се погрижите за себе си и да свършите домашни дела, които досега сте пренебрегвали заради липсата на достатъчно време. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Очаква ви динамична седмица, която за много от вас няма да бъде в духа на лятното безгрижие. Ще имате доста работни задължения, които ще бъде потребно да изпълните, защото иначе впоследствие положението може да стане напечено. При някои от вас работата ще бъде разнообразна, ще се срещате с повече хора и ще трябва да водите много разговори. Принципно това е нещо, което вие обичате и ви се удава, така че динамиката няма да ви притесни особено. При толкова различни задачи, изкуството ще бъде да запазите самообладание и да си поставите приоритети, за да не се разпилеете по много направления. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица може да постигнете доста добри резултати в работата, но те ще зависят преди всичко от самочувствието ви и от способността да уважавате себе си. Ако се свиете в ъгълчето и очаквате някой да ви забележи, едва ще се случи. Така че, дори по принцип да сте по-свенливи  и притеснителни, опитайте се да не потискате собственото си изразяване и бъдете по-смели, когато трябва да преследвате желанията си. Периодът е подходящ да започнете нещо ново, да вложите в това начинание цялата си енергия и да навлезете в нови територии – особено в началото на седмицата. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Праз тази седмица фокусът на астрологичните влияния е точно във вашия знак, което прави следващите дни интересни, динамични и наситени с емоции и събития. Дори във външен план да не се случва кой знае какво, във вътрешния ви свят ще текат доста преобразувания. Периодът е много подходящ да се изявите в работата или в творческото занимание, което ви е на сърце, да подхванете нова инициатива, да приключите нещо старо – например взаимоотношения с друг човек, да заздравите интимната си връзка. Нещо повече: ако наблюдавате по-внимателно себе си и събитията, ще успеете да разберете какво ви пречи да постигнете някое свое желание и да преодолеете препятствията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица е потребно да се отпуснете малко и да се оставите на хода на събитията. Това не означава да не действате и да не сте активни, а просто да следвате случващото се и, ако нещо не се получава както искате, да не насилвате всичко да бъде по ваш вкус – и поведението на хората, и ситуациите. За някои от вас следващите дни са преходни – погледът ви е насочен към бъдещето и имате идеи, обаче все още има какво да довършите и да разчистите. Ето защо не оставяйте днешната работа за утре, особено ако чувствате, че ви тежи и е време да приключите с нея. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Очаква ви лека и приятна седмица, с интересни срещи, нови запознанства и не малка доза забавления. Общо взето, ще плувате в свои води и ще правите неща, които ви доставят удоволствие. Веселбите с приятели ще бъдат чудесен начин да разпуснете малко и да забравите за работата и грижите, така че им се отдавайте по-често. Само в сряда и четвъртък се съсредоточете върху работата и положете повече усилия, защото в тези дни трудно ще успеете да избегнете ангажиментите. Някои от вас ще се занимават с финансови въпроси – например ще трябва да върнете пари, които сте взели назаем от приятел, или пък вие ще получите пари, на които досега не сте можели да разчитате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Тази седмица може да ви изправи пред необходимостта да извършите някои корекции във взаимоотношенията си и да се покажете на света с ново, различно лице. За да го направите, може да се наложи да се откажете от нещо, което досега ви е възпирало, пък било то и по-абстрактно – убеждение или представа за себе си. Стремежите на много от вас са насочени към професионалната област – искате хората да ви оценяват за това, което правите, и да приветстват усилията ви. Някои от вас наистина ще го постигнат и ще се радват на повече авторитет и признание. Следващите дни може да бъдат пик за вас, що се отнася до професионалните ви цели, творческата дейност и въздействието, което оказвате върху околните. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица вие сте от късметлиите, защото ви очаква наистина позитивен период, в който доброто настроение ще преобладава и ще се създаде възможност да разнообразите всекидневието си. Независимо дали сте във ваканция или работите, следващите дни ще ви заредят с вдъхновение, ще пътувате, ще установите нови контакти и ще си преживеете повече приключения от обикновено. В резултат на всичко това може да се родят нови идеи и планове за бъдещето. Все пак не е нужно да се втурвате веднага в неизвестното и да започвате нови начинания. Ако искате да направите промени в работата и да поемете по нова посока, вероятно ще се открият възможности да го направите през есента, а сега е времето, в което следва да избистрите плановете си, да направите нужните проучвания и да се подготвите за промените, които ви предстоят. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица вероятно ще спечелите повече, ако сте по-спонтанни, по-отворени към нови възможности и към повече приключения. Не се опитвайте да задоволявате толкова изискванията на хората около вас, дори и своите собствени стандарти. Позволете си да бъдете такива каквито сте и да слушате повече сърцето и интуицията си. Ако ви се пее, пейте, ако ви се плаче, плачете, ако ви се иска да отидете на непознато  място – вървете. Може първоначално да се почувствате малко странно, но пък авантюризмът ще ви подейства ободряващо и дори освобождаващо. Някои от вас ще усетят, че са по-смели от обикновено и имат по-голямо желание да се заемат с дейности, които им доставят удоволствие, дори да не им носят пари. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Основната задача, която ще стои пред вас през тази седмица, е да постигнете баланс между личните си желания и предпочитания и тези на другите хора. Важните за вас партньорства ще бъдат фокус на вниманието ви през следващите дни, ще ви покажат много ясно дали сте с правилните хора, как се чувствате с тях, имате ли усещане, че ви ценят такива каквито сте. Този период ще продължи чак до началото на септември и е много вероятно да засегне не само личните, но и служебните ви отношения. Тази седмица е ключова за целия период, защото ще ви помогне да осъзнаете с кои хора искате да продължите, с кои – не, с кои ще трябва да предоговорите нови условия. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица е част от преходен период за вас, които ви подготвя да навлезете в нова фаза от живота си. Независимо дали промените ще бъдат в личния, или в професионалния ви живот, сега има възможност да довършите това, което сте започнали, да планирате как ще действате и да огледате внимателно детайлите – например какви пари ще ви трябват, какви умения ще са ви необходими, как да промените навиците си. Не бързайте и извършете подготовката с темпото, което животът ви налага – това е способност, която повечето от вас притежават и затова няма да ви бъде трудно да следвате течението. Периодът е много подходящ да довършите стари работни проекти, да приключите ремонт у дома, да уредите подробностите по преместване, да платите стари сметки, които са се натрупали. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти