Луната днес е без курс от 16:00 до 23:45 ч., не взимайте важни решения!

Луната днес е без курс от 16:00 до 23:45 ч., не взимайте важни решения!
Снимка: netinfo

Днес, няколко минути преди 16:00 часа, Луната навлиза в състояние "без курс" в знака Водолей. То ще продължи почти до края на деня, до около 23:45 ч.

Луната е без курс, или Луна е в свободен ход, когато направила последния си мажорен аспект в знака в който се намира, до края на знака е “свободна” от основни аспекти с планетите. Може да се намира в това положение от няколко минути до едно денонощие.

Когато Луната е без курс, човек може да “избяга от реалността”, да потъне в мечтите си, в мисли, да бъде доста разсеян и да не усеща външната обстановка. Затова по това време не се препоръчва да се вземат отговорни решения.

Взети при такава Луна, те никога не се изпълняват в очакваната посока, ако въобще се реализират. Обикновено тези решения се базират върху заблуди или изхождат от неверни предпоставки.

При Луна без курс не трябва да се правят крупни капиталовложения, да се купуват скъпи неща, особено такива, които ще се употребяват дълго време. Вие може да не забележите скрит дефект, който може да се открие след изтичането на гаранционния срок. Не се препоръчва също да се започва нищо ново, непознато.

В периодите когато Луната е без курс трябва особено внимателно да се спазват правилата за техника на безопасността. 

През този период тя като че ли привлича вниманието ни към своя последен аспект, “държи” ни в преминалата вече ситуация и ни принуждава към действия не съответстващи на текущия момент. В ежедневния си живот много хора по това време са разсеяни, неуверени в себе си. Човек като че ли за кратко време някак си се изключва – потъва в мислите си, предава се на мечти и престава да усеща това, което става около него. 
  
В този период: 

1. Следва да се проявява максимална предпазливост;

2. По-добре е да се намирате в безопасна обстановка, да почивате или да се занимавате с рутинна работа, с добре познати дела;

3. Не трябва да вземате отговорни, "съдбоносни" решения: като правило, те се базират на неверни предпоставки и едва ли ще донесат желаните резултати, ако въобще донесат;

Снимка: netinfo

4. По-добре да не се купуват скъпи неща, особено такива, които ще се употребяват дълго време: може да не забележите скрит дефект, който задължително ще откриете, когато изтече гаранционния срок;

5. Трябва особено щателно да съблюдавате правилата за техника на безопасността. Изключва се пушенето в леглото и манипулации със запалителни и взривоопасни вещества - например, преливане на лесно възпламеняващи се течности от пластмасови или стъклени съдове: зарядът на статическото електричество може да провокира искра и да предизвика възпламеняване или взрив на горивното вещество;

6. Ако Ви предстои някакво важно мероприятие, по-добре го запланувайте за времето час и половина преди Луната да встъпи в тази опасна фаза.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти