Лятото след COVID-19 - какво ни вещаят звездите?

Какво лято ни очаква след трудните месеци, белязани от COVID-19? Защо 2020-та година е изключително важна и различна от останалите досега? За 6-те вместо 4 затъмнения през годината, за факта, че всички планети тази година ще бъдат ретроградни и за още много интересни неща разказва астрологът Ива Радулова от АстроСтая в новото видео на life_stories!

Според нея годината е изключително важна и различна от останалите поради съвпада на Плутон, Юпитер и Сатурн, което се случва веднъж на 38 години! Другите събития, които ще изпълнят със съдържание съществуването ни и ще ни направят по-устремени, са наличието на 6 вместо на 4 затъмнения през годината, както и фактът, че всички планети тази година ще бъдат ретроградни.

От май до септември: Ретроградни Венера, Юпитер и Сатурн - познатите правила се променят >>>

Юни и юли са месеците на затъмненията и тук следва да бъдем изключително внимателни в планирането на това как да продължи годината ни. Затъмненията са период на въвеждане на нова енергия, на вълнение и стимулиране. Те фиксират проблемите и проектите обикновено се довеждат до някакъв край, подреждат се приоритетите, успяваме да видим с точност какво е важно и как да променим живота си.

Прочетете в галерията ни пълната астрологична прогноза за лятото:

Какво вещаят звездите за лято 2020

ох на мама
Снимка: Личен архив

Още от Астрология:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти