Краят на ретроградна Венера носи яснота и заслужени облаги: какво да очаква всяка зодия

жена цветя пролет
Снимка: iStock

През последните няколко седмици има толкова много за осмисляне, до голяма степен заради ретроградна Венера. Раздялата, личните преобразяване и разпадането на приятелства, за съжаление, бяха налице това лято, откакто планетата на любовта започна обратното си движение през юли, разказват от Elite Daily.

И макар ретроградната Венера да не показва незабавно проблеми във връзките при всички, това е период, когато динамиката ви с околните наистина може да бъде поставена на изпитание. Изглаждането на отношенията с любим човек изглежда почти невъзможно, когато Венера не е в обичайното си състояние да се справя със ситуации с благодат и дипломация.

За щастие, нещата в любовно отношение ще започнат да се обръщат, тъй като Венера най-накрая се връща към директното си движение в смелия и изразителен знак Лъв. А най-романтичният ден през септември 2023 г. за всяка зодия ще бъде този, в който Венера се насочва напред, което ви позволява да оставите драмата на лятото зад гърба си.

Докато тази ретроградна Венера може да е била много по-шумна (и хаотична) от предишните, такова космическо събитие всъщност се състои веднъж на всеки 18 месеца. Когато това се случи, Венера връща стъпките си през знака, през който преминава назад (който този път беше Лъв), като поражда период на преразглеждане на това как се свързвате, общувате и търсите удоволствие в живота си. Тази година този 40-дневен период предизвика ревизии на начините, по които всеки изразява желанията си в отношенията.

Ако сте се чувствали неоценени или използвани, тази ретроградност може да ви е подтикнала да се отдалечите крачка назад от онези, които вероятно са ви приемали за даденост. За щастие, докато Венера започва директното си движение в Лъв на 3 септември, ще можете да продължите напред с по-ясно усещане за това, което желаете, и можете уверено да сте сигурни, че получавате точно това, което заслужавате.

Вижте в галерията как ще се отрази всяка зодия през най-романтичния ден през септември 2023 г. според Elite Daily:

Как ще се отрази на всяка зодия краят на ретроградната Венера

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти