Прощаващи и всеотдайни: кои са зодиите с най-големите сърца

зодии сърца
Снимка: iStock

Голямото сърце у един човек се отразява в начина, по който умее да прощава. А самата прошка може да се определи от различни фактори, като минал опит, конкретната ситуация, с която се сблъсквате, степента на съпричастност и дори зодиакалния ви знак.

В астрологията някои зодиакални знаци са известни с това, че са много по-прощаващи от други. Според астролозите най-прощаващите зодиакални знаци имат няколко общи ключови черти.

Като цяло кардиналните знаци и водните знаци са склонни да прощават повече от останалите, казва Емили Нюман, астролог и ясновидец. Кардиналните знаци, по-специално, постоянно се движат напред. Те са "инициаторите" на зодиака, които внасят свежа, нова енергия. Те предпочитат да не преживяват минали болки отново и отново, което им помага да простят по-лесно и да продължат напред.

Водните знаци, от друга страна, са доста склонни да се движат по течениет. Освен това те са многоо чувствителни, интуитивни и съпричастни, което ги улеснява да разберат положението на другия. Те осъзнават, че понякога наранените хора нараняват други хора.

Въпреки че кардиналите и водните знаци са склонни да прощават най-много, има три зодиакални знака, които стоят над останалите. Ето кои са най-прощаващите зодиакални знаци:

Зодиите с най-големите сърца

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти