Кои са най-емпатичните зодии

зодии емпатия
Снимка: Pexels

Способността да разбираме чувствата на другите не е естествена за всеки. Може би сте го забелязали в живота си с мениджър, който не се е интересувал, когато сте преживявали нещо, или с бивш приятел, който винаги е казвал, че сте „прекалено чувствителни“, когато се е шегувал за ваша сметка.

Има много неща, които могат да повлияят на това колко съпричастен може да бъде даден човек, като рождения му ден, например. Според астролозите най-емпатичните зодиакални знаци имат няколко общи ключови черти.

Първо, какво изобщо е емпатия? Ако трябва да го опростим, това е разбиране на чувствата на хората около вас. Според Ребека М. Фарар, магистър по архетипна астрология, „здравословната емпатия“ е способността да се свързваш с другите и да си до тях, без да се опитваш да ги поправяш или променяш нещата.

По природа водните знаци са емоционални и не се страхуват да опознават чувствата си. Според Ангел Доун, международен астролог и сертифициран медиум, водните знаци „олицетворяват възприемчивата, интуитивна полярност „ин“ “, така че разбирането на емоциите на другите е много по-лесно за тях, отколкото за другите знаци.

Но водните знаци не са единствените емпатични знаци в зодиака. Ето какво трябва да знаете за най-емпатичните зодиакални знаци според астролозите:

Четирите най-емпатични зодиакални знаци

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти