Ретроградните планети през юли носят хаос и разруха, за да съградят изцяло нов свят

жена космос планети астрология
Снимка: iStock

Надяваме се, че сте се насладили на паузата, защото юли връща ретроградните планети в космоса с гръм и трясък и точно навреме за лятната ви ваканция.

Не всичко е лошо обаче, тъй като ретроградата обикновено е време, в което сте призовани да прегледате, преразгледате и обмислите определени теми от живота си, които са потенциално остарели или се нуждаят от нова, освежаваща енергия. Получавате и много възможности да го направите, защото три планети ще бъдат ретроградни в небето през юли 2022 г.

Въпреки че ретроградите могат да причинят известен дискомфорт, те в крайна сметка носят най-големите житейски уроци и ви предизвикват да растете и да се развивате като личности. Хубавото е, че тъй като ретроградните планети през юли ще бъдат външни планети, не е нужно да се подготвяте за някакви разтърсващи земни смени, които ще ви хванат напълно неподготвени. Вместо това ще искате да се подготвите за по-дълги ретроградни периоди, тъй като външните планети се движат много по-бавно от Меркурий, Венера и Марс.

Тъй като на тези планети отнемат много повече време, за да завършат ретроградата си през небето, ефектите са склонни да бъдат по-лесни за пренебрегване, докато транзитът не приключи, но определено ще забележите призив да проверите темите, които тези планети управляват във вашата рождена карта.

Тъй като през юли 2022 г. ще има не една, не две, а цели три ретроградни планети в космоса, определено ще бъдете призовани да направите някои доста големи промени. Ретроградите по същество са време за преосмисляне на начина, по който сте подходили към определени теми, така че не всичко е лошо. Въпреки че този период може да предизвика малко объркване, яснотата, която следва, след като всяка планета стане директна, ще си струва чакането.

Какво ще ни донесат ретроградните планети през юли

Прочетете още какво ви очаква през ЛЯТО 2022:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти