Астро бижута: Камъните, които трябва да носите през 2023 според зодията

Още най-древните цивилизации са забелязали и признали мистичната мощ на камъните. Част от ритуали, бижута и други предмети, те винаги са служели за привличане на щастие и късмет.

Египтяните създавали бижута с изумруди, на които приписвали свръхестествени сили. В Китай пък използвали нефрита за привличане на любов и съблазняване. А северноамериканските индианци са доверявали силата си на амулетите, направени от кристал.

Според астрологията всеки месец от годината се намира под въздействието на някой камък, а представителите на различните зодии могат да използват най-пълноценно силата му в своя живот.

За да се свържете по-добре с камъни и скъпоценни камъни и да оптимизирате тяхната вибрация, първо трябва да ги освободите от всякакъв негативизъм, който могат да носят.

Лесен начин да направите това е да ги оставите 24 часа накиснати в солена вода. Друг е да ги държите няколко минути под течаща вода.

Няма строго правило за най-добрия начин да използваме позитивните влияние на скъпоценните камъни и кристали. Можем да ги носим под формата на висулка, пръстен или гривна; или да ги сложим в джоба или чантата си. От друга страна, ако очакваме да въздействат на дома или семейството, могат да останат у дома под формата на различни аксесоари.

Нашият пътеводител за най-подходящите камъни за всяка зодия през 2023 г. ще ви помогне да откриете новото си бижу, както и изненадате с подарък свой близък. Вижте го в галерията:

Камъните, които трябва да носите през 2023 г. според зодията

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти