Как се съблазнява една Везна

Как се съблазнява една Везна
Снимка: Weheartit

Жената има нужда да бъде обожавана. Не претегляйте комплиментите преди да ги изкажете, поднасяйте ги на сребърен поднос, но внимавайте да не са твърде очевидни.

Трябва да бъдете искрени и комплиментите ви да не са клишета.

Правете комплименти на умния мъж за неговата физика, на хубавата жена за нейната интелигентност. Това е нещо, за което няма да ви кажат, че вече е казвано стотици пъти преди това.

Ако се нуждаете от тема за начало, опитайте дневните новини. Защитавайте собственото си мнение.

Везната може да не се съгласи, но никога няма да бъде нелюбезна. За тях е много интересно да чуят двете страни на въпроса. Обикновено са на страната на губещия. Те симпатизират на непривилегированите и на малцинствата.

Не забравяйте, везната обича лукса. Ако правите подарък, той трябва да бъде запомнящ се.

Старо сребро, 24 каратово злато, кристал, малки диаманти, френско шампанско. Жената везна обожава бижутата.

Когато отидете на среща не позволявайте да се появи грубият въпрос за цената. Заведете везната в хубав ресторант, на представление, концерт или изложба, покажете, че и вие имате добър вкус.

Имайте пред вид интериора. Везните твърде много се интересуват от атмосферата. Изберете тихо място, дискретно осветление.

Ако ги заведете у вас на вечеря, сервирайте ядене, което е достатъчно изтънчено, даже ако трябва да го поръчате от голям ресторант. Трябва да сте сигурни, че вашата везна е заобиколена с изящество и "класа".

И когато деликатният момент настъпи, погрижете се всичко да бъде подходящо за случая. Ако не можете да си позволите копринени чаршафи и кристални полилеи, можете да си помогнете с музика или шампанско.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти