Есенното равноденствие поставя ново начало, какво да очаква всяка зодия

есен жена мистично
Снимка: iStock

Лятото вече се отразява в огледалото за задно виждане (заедно с ретроградните Венера и Меркурий, слава Богу). Въпреки че предстоящите есенни дни може да са по-кратки и по-тъмни, есенното равноденствие през 2023 г. ще внесе нужното спокойствие след шума и бурните емоции на лятото.

Тъй като първият ден на есента съвпада с началото на сезона на Везни - знак, ориентиран към партньорството и удоволствията - това време от годината е свързано с приоритизирането на връзките от всякакво естество. Така че, ако сезонът на Девата ви е стресирал, началото на новия сезон обещава да ви върне онова усещане за сигурност и хармония. 

есен жена мистично
Снимка: iStock

Като кардинален знак, енергията на Везни е отговорна за започването на начинания, които включват социализация, творческо сътрудничество и изграждане на нови взаимоотношения. Това е идеалният сезон за общуване с други хора, особено сега, когато Венера, управителят на този знак, най-накрая е директна. Тъй като този сезон е свързан с обединяването на силите с другите, вашите лични занимания може да останат на заден план. Ще бъде от съществено значение да поддържате здравословен баланс между вашите лични нужди и нуждите на другите.

Кога е есенното равноденствие през 2023 г.?

Тази година есенният сезон започва официално на 23 септември, в 07:51 сутринта българско време. Есенното равноденствие означава времето от годината, когато денят и нощта стават почти напълно равни, символизирайки началото на дните, които бавно започват да се скъсяват, водейки ни към по-студените месеци.

есен жена мистично
Снимка: iStock

Това също означава преминаването на слънцето във Везни, така че всеки зодиакален знак ще даде приоритет на удоволствията, артистичността и романтичните връзки през следващия месец. Въпреки това, тъй като Везните се считат за знака, който бележи отслабването на слънцето, може да се окажете прекалено погълнати от това да бъдете харесвани или приемани от други хора.  Поради тази причина ще усетите склонност да избягвате конфликти или конфронтации през този сезон. Въпреки че това време е благоприятно за изглаждане на отношенията, не забравяйте да не загърбвате своята автентичност в името на това другите хора да са доволни.

Ето как всеки зодиакален знак ще бъде повлиян от есенното равноденствие през 2023 г.:

Какво да очаква всяка зодия от есенното равноденствие през 2023

 

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти