Лъвският портал се отваря: как да привлечем финанси и късмет на 8 август

Лъв астрология
Снимка: iStock

В астрологията датата 8 август е известна още като Лъвски портал или Лъвска порта – благоприятен ден за заявяване на намерения, фокусирани върху изобилието.

Вижте какво още казват нумеролозите за този денДнес е 08.08. - вълшебната Огледална дата, която изпълнява желания

8 август съчетава огнената енергия на сезона на Лъва, годишното изгряване на ярката звезда Сириус и щастливата нумерология на числото осем. Ако се интересувате от астрология и вярвате в силата му, 8 август (или 8/8) може да се се превърне в едни от най-щастливите дни в годината – не пропускайте тази възможност да манифестирате желанията си и да мечтаете смело!

На този ден много от нас могат да направят стъпки към по-големи финансови успехи, но е важно да помним, че щастието обича тишината. Не трябва да разказвате на всички за вашите победи, цели за деня или амбиции, отбелязват експертите от сайта DailyHoro.ru.

Вижте техните съвети за финансово благополучие в галерията тук:

Как да привлечем финанси и късмет с енергията на Лъвската порта

Макар че тази дата набира популярност сравнително скоро и практиките, свързани с нея, се появяват в нашата съвременност, част от митологията зад Лъвския портал е вдъхновена от астрономическо явление, празнувано по цял свят от хиляди години, разказва Bustle. Дължи се най-вече на отношението към неподвижната звезда Сириус, която изгрява всяка година над източния хоризонт по това време всяка година.

„Цивилизациите още от племето догон в Африка, Шумер и Древен Египет са проследили звездната система Сириус по небето“, казва интуитивният лечител Лора Браун пред Bustle. Сириус е втората най-ярка звезда в небето, близо до Слънцето, и понякога е наричана „духовно Слънце“. Символиката на изгряващия Сириус – съчетана с нумерологичната магия на 8 август насред свръхзаредената слънчева енергия на сезона на Лъва – носи ярка духовна възможност за всички зодиакални знаци да поставят намерения, да прегърнат изобилието и да положат нови начала.

08.08 се смята за един от най-щастливите дни в годината за манифестиране от някои духовни практикуващи. „Лъвският портал се отваря за високочестотни, високовибрационни енергии – изпълнени с енергията на Сириус – за да напоят Земята“, твърди Браун. Това може да ни помогне да „заявите незабавно това, което искаме“, според Браун.

Ето няколко начина, които може да използвате за целта:

Как да заявим желанията си в деня на Лъвската порта

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти