Как да изненадате партньора си за Свети Валентин според зодията му

двойка любов легло свети валентин
Снимка: iStock

Има много отлични причини да празнувате Деня на Свети Валентин у дома тази година: всеки романтичен ресторант в града вече е напълно резервиран и ако искате да се поглезите както с вечеря, така и с подаръци, това може да означава истинско разхищение.

Освен това, февруари е мразовит – не е точно най-доброто съчетание за онова секси дантелено боди, което искате да покажете. Затова може да предпочетете да отбележите Деня на влюбените у дома, където е по-малко вероятно да се разболеете... и където спалнята ви е буквално само на няколко крачки (празничното настроение може наистина да ви обземе за секунди...).

Ако търсите идеи за среща за Свети Валентин у дома, можете да направите много, особено ако се обърнете към звездите за малко космическа помощ.

Да знаете дали вашият партньор е трудолюбив земен знак (Телец, Дева, Козирог), горещ огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), бъбрив въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей) или мечтателен воден знак (Риби, Рак, Скорпион) може да ви помогне да планирате първокласна среща вкъщи, която отговаря на индивидуалните страсти на вашия партньор.

Ето няколко идеи, с които да зарадвате половинката си за Свети Валентин тази година:

Как да зарадвате партньора си за Свети Валентин според зодията му

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти