Чака ни щастливо бъдеще: Юпитер е в Риби, 5 зодии ще бъдат наградени от съдбата

мистично магия планети звезди луна астро
Снимка: Istock

На 28 октомври най-голямата и мощна планета Юпитер премина в знака на Риби и ще остане там до 19-ти декември включително. 

Юпитер е планетата на късмета, изобилието, растежа, възможностите и мъдростта. Юпитер и знакът Риби имат много сходни интереси - духовност, растеж и мъдрост. Като колектив ние ще изпитаме наплив и увеличаване на рибешките теми през този период.

Вижте какво да очакваме всички от навлизането на Юпитер в Риби тук:

Юпитер в Риби: какво да очакваме от периода

Енергията на Юпитер е изключително силна, но тази планета никога не действа рязко, безкомпромисно или твърде открито. Това е основният проблем, защото много хора не разбират, че са на грешен път до момента, в който ситуацията стигне до задънена улица и няма връщане назад.

Юпитер в Риби ни носи много възможности да излекуваме стари рани и дори бягство от нещата в живота ни, които са по-малко идеални. Чувствителността ни ще бъде по-изострена и ще бъдем много по-състрадателни от обикновено. Сега е време да мечтаем!

Сега е и изключително благоприятно време за 5 зодии, които ще усещат най-много даровете на съдбата през този транзит. Ето кои са те:

Юпитер е в Риби: тези 5 зодии ще бъдат наградени от съдбата

Разберете какво още ви очаква през 2023:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти