Съдбовното юнско Новолуние ще възнагради щедро тези 4 зодии

луна пълнолуние планети
Снимка: iStock

Новолунията са време за подмладяване и изразяване. Ако имате липса в живота си, тогава това е времето, в което празнината ще бъде запълнена. Независимо дали става дума за ново преживяване, човек или предмет, новолунията ни молят да освободим място за ново начало и по-освободено поведение.

Новолунието в Близнаци бележи началото на нов цикъл. Цикълът на новолуние в Телец завършва и цикълът на новолуние в Близнаци започва на 18 юни. 

Време е да подобрим комуникационните си умения, като слушаме другите и се наслаждаваме на гледните точки на другите, вместо упорито да търсим този неуловим „отговор“.

Това е добър цикъл, в който да преоценим нашите комуникационни и социални умения, като се запитаме колко всъщност приемаме информация и комуникираме по приятелски, незаплашителен начин. С тази мощна енергия на Близнаци имаме шанса да направим важни промени в живота си.

луна розова
Снимка: iStock

В мрежата от хора, новини и обмен на информация въздушният знак се опитва да научи колкото е възможно повече за света и да предаде на обкръжението най-интересното. Затова точно сега си струва да бъдем любопитни – не към малките и незначителни неща, а към новите възможности и хоризонти. Нека използваме посланието на новолунието, за да помислим кои сфери търсят нашето внимание, какво трябва да променим в общуването и какво място искаме да заемем в обкръжението си. 

Използвайте новолунието за преразглеждане на вече позната ситуация, която заслужава ново начало. Понякога „новото начало“ е именно различен прочит на собствения ни живот. Бъдете смели и не забравяйте, че способността ни да използваме думите ни дават безценната възможност да опишем всичко, от което се нуждаем.

Има 4 зодии, за които Новолунието ще бъде изключително успешно и щедро. Ето кои са те:

Юнско Новолуние ще възнагради щедро тези 4 зодии

​​​​

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти