Ягодова луна в Стрелец: какво да очаква всяка зодия от лунното затъмнение тази вечер

луна затъмнение астрология планети
Снимка: iStock

Официално вече е сезонът на затъмненията и промените започват още тази вечер с лунното затъмнение в Стрелец, което освен това ще е и в Ягодова луна!

Лунното затъмнение тази вечер ще бъде в експанзивния, свободомислещ и светски Стрелец и ще е насочено към свалянето на бариерите и откриването на нови хоризонти. Стрелецът е авантюрист по сърце, знак, който не се подчинява на правилата, ако ги смята за несправедливи, и предпочита да гледа голямата картина вместо дребните детайли.

4-те зодии, на които лунното затъмнение на 5 юни ще донесе късмет >>>

Какво в живота ви пречи да изпитате всички красиви неща, които бихте могли да преживеете? Какво ви пречи да направите скок и да отворите сърцето си за нещо, което противоречи на всичко, което си мислите, че знаете? Протегнете ръка, вслушайте се в гласовете и погледнете на всичко от нова гледна точка. Това лунно затъмнение може да ви отведе някъде, където никога не сте очаквали да отидете, но е изключително важно да се озовете точно там. Доверете се на това, което космосът ви предлага, защото всичко е част от вашата съдба.

Лунно затъмнение на 5 юни: какво можем и какво не можем да правим на този ден >>>

Вселената се намесва, за да предизвика резки обрати и неочаквани промени, когато най-малко ги очаквате. Въпреки че може да се почувствате замаяни от всички тези промени, които се случват наведнъж, всичко това е част от вашата съдба, така че нека вашият хороскоп за лунното затъмнение през юни 2020 г. е светлината, която ви води напред.

Ето какво да очаква всяка зодия от лунното затъмнение тази вечер:

Какво да очаква всяка зодия от лунното затъмнение

ох на мама
Снимка: Личен архив

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във фейсбук и инстаграм!

Още от Астрология:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти