Хороскопът за ноември 2015: Положителното за едни ще е отрицателно за други

Хороскопът за ноември 2015: Положителното за едни ще е отрицателно за други
Снимка: Thinkstock

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец ноември 2015 година. 

През ноември ще имаме шанс да поработим в посока сбъдване на свое съкровено желание и ще се освободим от някои илюзии, които сме подхранвали - в личните отношения, в работата или за самите себе си. Месецът е чудесен за реализация на творчески начинания. Ако сте били на прав път, сега може да очаквате конкретни резултати. Ако обаче сте се заблуждавали за нещо или някой, през ноември ще свалите розовите очила и ще направите корекция.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

Основната арена, на която ще се разиграват събитията през този месец, ще бъдат взаимотношенията ви – интимни, партньорски и делови. Трудно е да се каже дали случващото се ще ви хареса, или не, и дали хармонията ще бъде повече, или ще има и конфликти – вероятно ще ви сполети и от двете по малко. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Телец

В началото на този месец ще бъдете изпълнени с решимост да промените някои установени ситуации в живота ви. Ще отстоявате собствените си принципи и дори в миналото промените да са ви плашили, сега ще бъдете по-смели да ги извършите и да навлезете в неизвестното. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Близнаци

Този месец ще започне за вас с хармония в семейството или най-малкото с опити от ваша страна да поддържате баланса между отделните членове на семейството. Вътрешното спокойствие, което ще постигнат много от вас, ще ви помогне да се радвате и на повече спокойствие в личните отношения – и интимни, и семейни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Рак

През този месец вниманието ви ще бъде насочено повече към личния ви живот, отколкото към ангажиментите ви в работата. По-значимите преживявания ще се случват именно във взаимоотношенията ви с партньор, родители и деца, както и в семейството като цяло. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Лъв

През този месец ще имате възможност да си отдъхнете малко от натоварения работен график от изминалите седмици и да обърнете внимание на семейството си и на социалния си живот. Това, което придобихте през предходните седмици – пари, опит, връзки, практически умения или контакти, сега ще трябва да бъде затвърдено и да ви послужи по някакъв начин. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Дева

И този месец ще бъде доста силен и благодатен за вас, защото ще ви даде възможност да преследвате уверено целите си и да осъществите онова, което сте си наумили. Ще започнете месеца с усещането, че светът откликва на желанията ви, предлага ви нови възможности, а хората са особено щастливи да ви съдействат.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Везни

Ноември ще бъде важен месец за вас, защото нещо, което се е формирало в живота ви, но вероятно не е било видимо, ще се прояви. Може да се втурнете да реализирате своя мечта, което отдавна сте отлагали, да разкриете нещо, което не сте споделяли, или недоволството ви в работата най-накрая да избие и да доведе до някакви промени. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Скорпион

Този месец ще започне за вас с повече социални активности, срещи и приятни разговори, някои от които ще ви дадат идеи за нови проекти или най-малкото ще ви позволят да обмените мисли с други хора. В ума ви ще кипи трескава дейност и анализаторските ви способности ще бъдат много добри. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Стрелец

Ноември ще бъде месец, наситен с доста емоции. За вас той е в някаква степен край и в същото време възможност за ново начало - сякаш с единия крак ще бъдете в миналото, а с другия – в бъдещето. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Козирог

Този месец ще ви изправи пред нещо, което не разбирате и което по някакъв начин ви смущава и обърква. Може да изпаднете в ситуация, в която не знаете как да постъпите, или нещо, което сте смятали за стабилно и сигурно, да се разклати и да бъде поставено под съмнение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Водолей

През ноември много от вас ще може да оставят някаква драма или емоционална криза зад гърба си и ще бъдат по-наясно с това какво да правят оттук нататък. Още към средата на месеца ще успеете да погледнете с други очи на миналото и на това, което се е случвало в интимните ви отношения през изминалите месеци, и ще разберете към какво трябва да се стремите в бъдеще. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Риби

Ноември ще бъде много интересен месец за вас, защото от една страна ще ви се предложат нови възможности, а от друга – ще трябва да се съобразите с някои ограничения. Що се отнася до любовта и интимните връзки, там по-скоро може да очаквате положително развитие на настоящите взаимоотношения, а също така да възможни и нови любовни трепети. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец ноември 2015, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти