Хороскопът за юни: ще узреят важни решения, които ще предопределят житейската ни посока

Хороскопът за юни: ще узреят важни решения, които ще предопределят житейската ни посока
Снимка: netinfo

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец юни 2016 година. 

През юни ще хвърлим още един поглед назад към миналото или просто ще останем за малко там, където сме, за да можем после, през юли и август, да се активизираме и да започнем да осъществяваме замисленото.

Това обаче не означава, че няма да се случва нищо – напротив, месецът ще бъде динамичен, ще има умуване и ще узреят важни решения, които ще предопределят житейската ни посока.

Водещите теми ще бъдат учене и усъвършенстване, граници и отваряне към другите, изясняване на отношенията и откриване на верния път в професионалния живот.    

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 30 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През юни ще ви бъде нужна поредната доза търпение, тъй като вероятно ще трябва да направите една крачка назад или да останете на едно място. Не го приемайте като проклятие обаче – това ще бъде моментът на притихване и забавяне, от който след това, през юли, ще може да поемете с пълна сила напред – към нови начинания и приключения. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Телец

Юни ще започне много добре за вас – ще може успешно да приключите старите си проекти и да постигнете положително развитие по някои въпроси, които ви вълнуват – главно работни и финансови. Ако сте учащи, усвояването на нови знания ще бъде удоволствие за вас, защото ще става с лекота, а късметът ще бъде с вас на изпити. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Близнаци

Юни ще бъде един динамичен месец за вас, а в известна степен – и напрегнат. Ще трябва да определите много внимателно приоритетите си и да насочите енергията си там, където тя е най-необходима.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Рак

Юни ще бъде в известна степен преходен месец за вас – ще дадете леко на заден ход, за да си починете, да си направите някаква равносметка или да се подготвите за предстоящи промени. Възможно е да се разделите с нещо, които трябва да оставите в миналото, за да продължите напред. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Лъв

В първите дни на юни темата за парите и за разпределянето им – в семейството или в бизнеса, ще бъде на дневен ред при вас. Някои ще бъдат особено щедри и ще подпомогнат финансово свои близки или ще трябва да финансират нещо, което е важно за тях – личен проект или бизнес начинание. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Дева

В първите дни на юни много от вас ще изпитват необходимост да направят или да кажат нещо, така че да си върнат вътрешното спокойствие или да възстановят баланса в живота си. Възможно е да се чувствате като на кръстопът, да сте дезориентирани и да не знаете накъде да поемете – нещо, което не е особено типично за вас и вероятно ще ви причини известен дискомфорт. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Везни

През юни ще водите активна комуникация и кореспонденция, а вероятно ще трябва да се занимавате и с документи и бюрократични процедури. Някои от вас ще усвояват нов опит или ще трябва да придобиват знания в област, която не им е особено позната. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Скорпион

През юни препоръката към вас е да заложите на здравия разум, а не на импулсивните действия. Ако искате да започнете нещо ново, ще трябва да положите двойно, че и тройно повече усилия, отколкото се изисква по принцип, така че може би е по-удачно да не бързате и да планирате тези начинания за юли.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Стрелец

Взаимоотношенията с близък човек или в по-общ план – с околните като цяло, ще ви занимават активно през юни. Преживяванията ви ще зависят от това дали ще успеете да постигнете разбирателство. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Козирог

Първата седмица на юни ще бъде много благоприятна за вас, що се отнася до работата и професионалното ви развитие – ще се радвате на стабилност и ще може да се опрете на постигнатото през май. Старайте се да не оставяте недовършени задачи и да се концентрирате не само върху големите цели, но и върху детайлите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Водолей

През юни ще се наложи да намерите баланс между собствените си желания и общото благо – интересите на екипа ви, на организацията, която оглавявате, и дори тези на приятелите ви. Възможно е да има разминаване между това, което вие искате, и онова, което се очаква от вас.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Риби

През юни астрологичните влияния ще бъдат по-напрегнати, така че е потребно да си давате повече време за почивка и размисъл и да търсите начини да се справяте със стреса. „Стрес“ не означава непременно напрежение в работата (макар че при някои би могло да се случи и това), а по-скоро ситуации, с които не може да се справите и създават напрежение вътре във вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец юни 2016, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти