Хороскопът за април: очаква ни месец на промяната

Хороскопът за април: очаква ни месец на промяната
Снимка: Thinkstock

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец април 2016 година. 

Април ще бъде месец на ново начало за много от нас.

Независимо дали промяната, която преживявате, е желана от вас, или става по принуда, не жалете прекалено за миналото и не се връщайте назад - това, което сега приемате като загуба, всъщност е шанс за освобождение.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 30 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

Април ще бъде месец на ново начало за голяма част от представителите на вашия знак. Още в самото начало на периода ще усетите желание да поемете в нова посока. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец април 2016, прочетете ТУК.

Телец

За вас април ще бъде емоционален месец, що се отнася до личния живот. Някои може да започнат съвместно съжителство, а при други партньорските отношения да претърпят  промяна или най-малкото да получат основен акцент в мислите и преживяванията ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец април 2016, прочетете ТУК.

Близнаци

След напрегнатия март, в който много от вас бяха като разпънати на кръст, през април ще успеете да си дадете глътка въздух и ще се радвате на повече спокойствие. През първите дни на месеца може да очаквате прилив на нови идеи – мислите ви ще бъдат насочени към бъдещето, ще бъдете по-креативни и нестандартни в подхода си към ситуациите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец април 2016, прочетете ТУК.

Рак

През април акцентът при вас ще бъде поставен върху работата и професионалното ви развитие. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец април 2016, прочетете ТУК.

Лъв

Първата половина на април ще бъде доста благоприятен за вас период. Основната причина за това ще бъде засилената ви способност да чувате вътрешния си глас и да оставате верни на себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец април 2016, прочетете ТУК.

Дева

В началото на април все още ще изпитвате ефекта от силните звездни влияния, на които бяхте подложени през март, благодарение на които осъзнахте мястото – своето и на другите,  поехте нови отговорности, а вероятно и се трудихте по-усърдно в някаква област. Не мислете, че всичко е приключило – темите и проблемите, които ви занимаваха, вероятно ще имат продължение по-късно през годината, но сега, през април, може да си отдъхнете за малко. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец април 2016, прочетете ТУК.

Везни

Очаква ви интересен месец, в който няма да успеете да контролирате особено добре събитията. Казано накратко, каквото и да се случва – и приятно, и неприятно, то сякаш ще идва отвън и ще бъде провокирано от други хора. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец април 2016, прочетете ТУК.

Скорпион

Парите и притежанията ще бъдат основни теми за вас през април. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец април 2016, прочетете ТУК.

Стрелец

През април преживяванията ви ще бъдат в интересна комбинация. Ще има неочаквани събития, които ща ви заредят с ентусиазъм и ща ви накарат да кроите планове за бъдещето. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец април 2016, прочетете ТУК.

Козирог

За много от вас април ще се превърне в месец на обрати. Тези резки промени ще бъдат положителни, макар че не е изключено в началото да не ви се стори така и да тръгнете да оказвате съпротива, само и само за да овладеете ситуацията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец април 2016, прочетете ТУК.

Водолей

В първите дни на април, а и по-нататък през месеца ще се чувствате някак в свои води. Енергията на месеца подкрепя свободната изява, творчеството и нестандартното мислене, а това са все неща, които ви пасват много добре. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец април 2016, прочетете ТУК.

Риби

Макар че не е изключено да ви споходят неочаквани събития, като цяло за вас април ще бъде по-спокоен месец в сравнение с март. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните ви преживявания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец март 2016, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти