Хороскопът за 14-20 септември: Силна седмица очаква всички зодиакални знаци

Хороскопът за 14-20 септември: Силна седмица очаква всички зодиакални знаци
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 14 септември до 20 септември) според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

Ключът за успех през тази седмица е в това да проявите повече прецизност в служебните и домашните си дела. Заложете не на количеството, а на качеството и изпипвайте повече дребните детайли. Периодът е подходящ да въведете ред там, където е нужно, макар че за някои от вас изпълнението на тази задача може да се окаже предизвикателство. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица ще бъде доста динамична за вас и най-вероятно няма да скучаете. Всекидневието ви ще бъде изпълнено с повече движение, ще срещате интересни хора, ще водите приятни разговори. Периодът е изключително благоприятен за семейни и приятелски събирания, за посещение на социални събития и за творчески изяви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Предстои ви чудесна седмица, в която ще се радвате на добро настроение, на спокойна обстановка у дома и на преобладаващо хармонични отношения с близки и познати. Използвайте  благоприятните възможности, които следващите дни ви предлагат, и приложете добрите си комуникативни способности, за да постигнете това, което желаете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Не се учудвайте, ако посрещнете тази седмица леко разсеяни или дезориентирани – силните астрологични събития, които ви влияеха през почивните дни, лека-полека ще отшумяват и от вторник нататък ще може да се заемете по-активно със задачите си. И все пак не е изключено на моменти да имате усещането, че ви е трудно да се концентрирате и ясно да преценявате нещата. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Следващата седмица е ключова за вас, тъй като ще трябва да се погрижите за финансите си. Имайте предвид, че решенията, които ще вземете сега, ще бъдат решаващи за материалното ви положение през следващите месеци, така че бъдете внимателни и не харчете пари импулсивно за щяло и нещяло. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Очаква ви изключително силна седмица, в която може да насочите енергията си към най-важните си цели и мечти. И да работите, за да ги осъществите. Интуицията ви е силна и тя ще ви води, независимо че може да не знаете накъде точно вървите и на моменти да се чувствате объркани или дезориентирани. За да се възползвате максимално от енергията на периода, не се разпилявайте. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Очаква ви интересна седмица, в която по забележителен начин ще се срещнат миналото и бъдещето. Преходният период ще продължи поне до края на месеца, а събитията вероятно ще отекват напред във времето, но тази седмица е особено значима, тъй като ще зададе тона и ще ви покаже в каква насока ще се случат промените. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Тъй като в началото на седмицата все още ще се усеща критичното влияние от почивните дни, ще направите най-добре, ако я започнете по-леко. Обърнете повече внимание на душевния си свят отколкото на отговорностите и на служебните си цели и не потискайте емоциите си. Тази седмица ще изкара на повърхността скритото в хората и ситуациите, но е трудно да се каже какво точно ще извади от вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица вниманието на много от вас ще бъде насочено към кариерата и към възможностите за израстване. Това може да се случи по различни начини – да получите  изненадващо предложение за нова работа или решението за промяна да назрее в самите вас. Дори промяната да се случи по принуда, не се тревожете – късметът ще бъде на ваша страна и най-вероятно скоро ще се заемете с нещо, което ще ви носи по-голямо удовлетворение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица някои ваши убеждения и вярвания може да бъдат подложени на съмнение. По принцип вие се славите като хора с твърдо установени позиции, които знаят какво искат. Сега обаче ще разберете, че това, в което сте вярвали и върху което сте градили работата или взаимоотношенията си, не ви върши работа и не дава желаните резултати. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Събитията и преживяванията през тази седмица може да ви засегнат доста дълбоко и да отекват във вашия емоционален свят през следващите седмици, дори и месеци. Не при всички обаче промяната ще бъде забележима. При някои ще бъде невидима за околните, защото е вътрешна, но това не я прави по-малко значима. Периодът ще засегне най-силно тези от вас, които преживяват криза в любовните отношения. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

И през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към личните и деловите ви взаимоотношения. Ще искате хем да угодите на другия, хем да направите това, което ви се иска на вас – нещо, което не е лесно постижимо. Възможно е в разговор с партньора си да разберете, че има факти, които са ви убягвали преди, или, че желанията ви се разминават. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти