Хороскоп за януари 2016: Време за планиране и промени

Хороскоп за януари 2016: Време за планиране и промени
Снимка: Thinkstock

Да не четеш хороскопа си е все едно капитан на кораб да не се интересува накъде духа вятърът. Ако и вие имате нужда от своя звезден компас, ето какво са ви приготвили звездите за януари според нашия астролог Йоана Йорданова. 

Овен

През януари ще се създаде възможност да забавите малко темпото и да укротите устрема, който ви движеше през декември. Каквито и цели да сте си поставили в личен и в професионален план, колкото и силно да искате нещо, ще бъде във ваш интерес, ако не насилвате нещата и проявите повече търпение. През януари не е подходящо да се втурвате право напред с бясна скорост, защото има риск да действате прибързано и после да съжалявате.

Пълният хороскоп за зодия Овен вижте тук >>>

Телец

През януари може спокойно да продължите да правите това, което повечето от вас умеят доста добре – да обмисляте внимателно плановете и намеренията си и да не бързате за някъде.  Ще имате достатъчно време и възможности да размишлявате върху това какво искате да постигнете през Новата година и съответно да прецените как може да се случи.

Пълният хороскоп за зодия Телец вижте тук >>>

Близнаци

През януари мислите на много от вас ще бъдат заети с финансови въпроси. Вероятно ще се наложи да направите някакво преразпределение на средства, да прецените дали да вложите пари в някакво начинание или да не инвестирате в него, както и да намерите начин да постигнете по-добър баланс между приходите и разходите си. 

Пълният хороскоп за зодия Близнаци вижте тук >>>

Рак

През януари ще имате за задача да оцените важните взаимоотношения в живота си – интимни, партньорски и делови. Възможно е наяве да излязат слаби места във връзките ви, които досега не сте забелязвали и които ще ви притеснят и объркат. Не бързайте да си правите изводи и не взимайте решения под влияние на силни емоции, защото може да сбъркате. 

Пълният хороскоп за зодия Рак вижте тук >>>

Лъв

През този месец представителите на вашия знак ще трябва да си припомнят поговорката „Каквото посееш, това ще пожънеш“. Казано по друг начин, действителността ще отразява по недвусмислен начин миналите ви действия и, независимо дали ви харесва или не, ще трябва да се съобразявате с нея. Ако ви харесва, чудесно – ще успеете да се насладите на постигнатото, да си починете малко от усиления труд, който положихте в края на миналата година, и да стъпите още по-уверено на пътя. 

Пълният хороскоп за зодия Лъв вижте тук >>>

Дева

През януари едва ли ще срещате някакви особени пречки и трудности, тъй като изискването на периода е да се проявява повече търпение и здрав разум – две качества, които повечето от вас притежават и прилагат, без някой да ги подканя. С каквото и да сте се заели в началото на Новата година, ще се създаде възможност да планирате добре задачите си, да си изработите график и да го спазвате. 

Пълният хороскоп за зодия Дева вижте тук >>>

Везни

През януари ще имате повече време да си починете и да останете насаме със себе си – независимо дали го искате или обстоятелствата ви тласкат в тази посока. Смисълът на този период е да се погрижите за себе си и да презаредите батериите. Ако сте пренебрегвали някакви свои потребности, например от сън и почивка, или сте занемарили къщната работа заради служебни ангажименти и гостувания по празниците, сега е моментът да се заемете с изостаналите дела и да ги приключите. 

Пълният хороскоп за зодия Везни вижте тук >>>

Скорпион

Януари може да ви изправи пред предизвикателства, защото през този месец ще излязат наяве някои дълбоко заровени неща. Конкретните преживявания ще бъдат строго индивидуални, но е напълно възможно през този месец да избуят силни емоции, дълго спотаявани страсти, дори и скрита агресия. Това ще създаде предпоставки за възникване на някои трудности в личните взаимоотношения. 

Пълният хороскоп за зодия Скорпион вижте тук >>>

Стрелец

През януари ще има всички условия да внесете малко повече спокойствие и хармония в живота си. Каквото и да се случва около вас, вие може да успеете да съхраните вътрешния си баланс, ако не позволявате на хората и обстоятелствата да го нарушават. Включете във всекидневната си програма релаксиращи и балансиращи тялото и ума занимания, които ви доставят удоволствие. 

Пълният хороскоп за зодия Стрелец вижте тук >>>

Козирог

Януари е важен за вас, защото ще се създаде възможност да определите към какво ще се стремите през следващите месеци и съответно да прецените как бихте могли да го постигнете. Вие не сте от хората, които често сменят посоката, но именно през този месец може да го направите, ако смятате, че имате нужда от това или обстоятелствата го налагат.

Пълният хороскоп за зодия Козирог вижте тук >>>

Водолей

Макар да е първият от годината, за вас януари ще бъде месец на приключване и на раздяла с някои неща от миналото. Не се плашете от думата „раздяла“ – за да дойде новото, ще трябва първо да се освободите от старото. Бихте могли да съдействате на този процес, като се откажете от вещи, навици и дейности, за които имате усещането, че не ви трябват или не ви носят нищо добро.

Пълният хороскоп за зодия Водолей вижте тук >>>

Риби

През януари вероятно ще трябва да свършите работа, която сте отлагали или на която по една или друга причина не сте обръщали внимание. Под „работа“ се разбират не само служебни задачи, но и всякакви задължения, отговорности и лични дела. Във ваша полза е точно сега да се заемете сериозно с тях, защото с времето положението може да се усложни. 

Пълният хороскоп за зодия Риби вижте тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти