Годишен хороскоп за 2017: Телец

Годишен хороскоп за 2017: Телец
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

2017-а ще бъде година на стабилизация за вас: ще имате възможност да изградите здрава основа, върху която да стъпите в бъдеще. По-нататък – през 2018 и 2019 година – ви очакват внезапни и неочаквани промени. Ако се случват промени, едва ли вие ще ги инициирате – най-вероятно ще трябва да се съобразявате с тях.

Използвайте следващите дванадесет месеца, за да си изясните какво искате от живота си, за какво ви бива, а също така и да развивате вродените си дарби и способности, които биха могли да ви бъдат полезни. Също както през 2016-а, и сега във ваша полза ще бъде да наблегнете на творческите начинания.

Това не означава непременно да пеете или да рисувате, а да развиете талантите си, да се занимавате с дейности, в които бихте могли да вложите частица от себе си, и най-важното – да изпитвате удоволствие от работата. Не се питайте дали една дейност ще ви носи пари или не – точно сега по-важна ще бъде не финансовата страна, а удовлетворението от труда. А и нищо чудно в следващите години онова, което сега е ваше хоби, да започне да ви носи пари.

Изобщо, не поставяйте парите и материалната сигурност пред удовлетворението си от работата – този урок е труден за много от вас, но ако парите са ваша самоцел, нищо чудно да зациклите на едно място.

2017 година е особено подходяща да направите подобрения във всекидневния си начин на живот – например да започнете да спортувате или да се откажете от вреден навик. Тези промени ще се отразят положително и на здравословното ви състояние.

Още за това какво предстои на зодиакалния знак Телец през 2017 в аспектите кариера и финанси, любов и семейство и здраве - вижте ТУК >>>

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

В каквa роля сте през тази учебна година?

Трите зодии, без които светът не би оцелял
Астрология

Трите зодии, без които светът не би оцелял

Светът е балансиран, защото е населен с различните представители на...

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам
Свободно време

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Днес решихме да ви припомним един текст, който ни показва...

Сексът, от който се страхуват жените
Свободно време

Сексът, от който се страхуват жените

Eдна от най-обсъжданите и най-скандалните теми - това е темата за...

Абонамент