Годишен хороскоп за 2017: Скорпион

Годишен хороскоп за 2017: Скорпион
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

През 2017 година събитията ще ви подтикнат да превъзмогнете нещо много характерно за вашия знак – страха от промяна. По-конкретно – вероятно ще бъдете принудени да се откажете от някои неща, в които по една или друга причина сте се вкопчили или просто не съзнавате, че без тях би ви било по-добре.

Този процес ще бъде не особено лек за вас, защото ще се наложи да превъзмогнете себе си, да се откажете от някои остарели вярвания и да се оставите на неизвестното бъдеще. Звучи плашещо, но бъдете сигурни, че промяната винаги ще бъде във ваша полза – ако се съпротивлявате на случващото се, само ще поддържате застоя.

Опитайте се да имате по-голяма вяра в живота – нищо чудно в момента, в който отслабите контрола върху хората и ситуациите, нещата да се развият по-лесно или поне дискомфортът ви да се намали. Годината е много благодатна не само за освобождаване от стари връзки, ангажименти, цели и убеждения, но също така и от негативни емоции, които тровят живота ви.

Ако вярвате във висши сили, помолете се да ви помогнат да простите на враговете си и на хора, които са ви наранили – намерението ви ще се превърне в мощна движеща сила. И независимо в какво вярвате, през тази година ще може да разчитате на подкрепа от звездите, за да изчистите плевелите на миналото и да засеете семената на бъдещи творения.

От октомври нататък ще усетите прилив на сили и ентусиазъм, а някои от вас ще тръгнете и по напълно нов път. Ако искате някакво ново ваше начинание да бъде успешно, започнете го в дните след 20 октомври – ще постигнете бърз напредък. Към края на годината всичко, което сте сътворили на вътрешно ниво, включително идеите за творчески проекти, ще започне да става видимо и да дава резултати.

Още за това какво предстои на зодиакалния знак Скорпион през 2017 в аспектите кариера и финанси, любов и семейство и здраве - вижте ТУК >>>

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти