Хороскопи
2021

През 2021 година едва ли ще се наслаждавате на много спокоен живот. По всяка вероятност ще се сблъскате с някои предизвикателства, които не са непреодолими, но преборването им ще изисква доста енергия от ваша страна. Ще се наложи да решите някои дилеми и конфликти – с хора от близкото или от по-далечното си обкръжение. От едната страна ще сте вие, с вашите желания, цели и стремежи, а срещу вас – „другите”, с които така или иначе ще трябва да се съобразявате. Старото и новото по някакъв начин ще се сблъскват и ще трябва да намерите най-добрия начин да направите прехода, без напълно да губите почва под краката, но и без да се обричате на застой. При някои това може да доведе до някаква много голяма промяна, като ново призвание например, а ако се изиграете добре картите, в края на периода може дори излезете на печалба, т.е. нещо ще сте изгубили, но ще сте придобили друго, по-ценно. През тази година ще се натъквате на немалко проблеми, но се старайте да не затъвате прекалено надълбоко в тях и недейте да гледате цинично на живота. Вие сте майстори в откриването на проблемите – може би съдбата ви е поставила на това място, именно за да видите какво не е наред и да помогнете да се разреши. А може би ще трябва да научите нещо от определена ситуация или да придобиете опит. Способността да се издигате над конкретните събития и да осмисляте как те се вписват в цялостния план на живота ви ще ви помогне много през тази година – благодарение на тази нагласа дори неприятните задачи и взаимоотношения може да се превърнат в стълба към израстването ви.

Кариера и финанси

През 2021 може да има доста съществени промени в тези сфери от живота ви, особено ако сте родени в периода 26 октомври–4 ноември. Някои може толкова да се дразните на правилата, създадени на мястото, където работите, че да напуснете с гръм и трясък. Други ще се стремите осъзнато към промени – нова професия, ново призвание или реализация на нови творчески идеи. Като цяло през тази година ще сте особено креативни и ще ви хрумват добри идеи – стига да отворите съзнанието си и да не се вкопчвате в сигурното. За да намерите по-лесно пътя в професионалния си живот, гледайте да не си поставяте фикс идеи – вместо това наблюдавайте знаците, които ви се дават. Ако усещате, че работата ви не е за вас, няма смисъл да се държите за нея със зъби и нокти – по-добре погледнете настрани и вижте дали пред вас не се отваря врата другаде. Във финансово отношение може да се наложи да направите някои компромиси – да се лишите от някакъв доход или от нещо материално. Но пък ще имате полза – например, ще се чувствате по-добре. След средата на февруари и в началото на март може да изпитвате голямо напрежение, особено ако някой упорито ви пречи или ви ограничава. Това е знак, че трябва да промените нещо – в себе си, в подхода си или в конкретните обстоятелства. 13 март е подходящ момент да стартирате нови проекти, особено ако са в сферата на изкуството. От средата на май до средата на юни може да се случат непредвидени събития – ще бъдете по-емоционални, което е предпоставка за прибързани действия с неприятни последствия. Отложете реализацията на финансови планове за след 25 юни, когато обстановката ще се успокои. През октомври може да очаквате подобрение във финансов план. Ноември е силен месец за вас по отношение на работата – ще имате много енергия, която, ако е добре насочена, може да постигнете значителен напредък.

Любов и взаимоотношения

Както беше през 2020-а, така и през 2021 година ще сте изправени пред доста предизвикателства във вашите връзки и партньорства. Но това ще е, само ако има насъбрано напрежение, и особено ако връзката се крепи на навика, а не е дълбока и истинска. И тук важи препоръката да не се вкопчвате в сигурното и старото – ако го направите, ще си докарате още повече проблеми и ситуацията ще става още по-болезнена. Същевременно за много хора тази година ще даде нови възможности – не само за любов и връзка, но и за нови приятелства. Може да срещнете интересни хора, които да са доста нестандартни по някакъв начин, но пък благодарение на тях ще се отворите за нови идеи и ще гледате различно на живота. Нов и свеж полъх – това ще бъде лайтмотивът на 2021 и в сферата на взаимоотношенията.

Здраве

През 2021 г. сигурно ще се проявят последиците от начина на живот, който сте водили досега. Ако сте прекалявали с нещо или сте трупали негативизъм, резултатът може да се види и в състоянието на тялото ви. Има риск да си докарате допълнителен стрес, като се хванете с все сила за нещо – било то работа, човек или ситуация. Енергията, която отдавате за това, е много голяма и този разход може да намали жизнеността ви. Пробвайте да отпускате контрола и оставете живота да тече по-свободно – така енергията, която е отивала за постоянни мисли, тревоги и планове, може да се съхрани и в бъдеще да се използва. Стремете се към умереност във всичко и се нагаждайте към промените – така стресът няма да ви влияе негативно и ще бъдете по-здрави и жизнени.

Качества на Скорпион
  • Елемент Вода
  • Характеристика Неподвижен, женски, пасивен
  • Планета Марс
  • Благоприятни партньорства Рак, Риби
  • Неблагоприятни партньорства Лъв, Козирог, Телец, Водолей
  • Щастливи числа 9
  • Ден Вторник
  • Сезон Есента
  • Цвят Пурпурно червен
  • Камък Аметист, изумруд, червен опал, карнеол, корали

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти