Хороскопи
2020

През 2020 година пред вас ще се открие добрата възможност да съграждате и да надграждате –зависи в какво ще решите да вложите страстта и енергията си. Някои може да се концентрирате върху личностното си усъвършенстване. Други ще се отдадете на професионалната си реализация или на конкретен служебен проект. Вие притежавате дарбата да обновявате, така че, независимо какво е състоянието на онова, което искате да преобразите, през следващите месеци можете да постигнете добър и стабилен растеж и напредък. Бъдете готови обаче да свършите доста работа. От вас ще се изисква да сте усърдни и последователни, да анализирате кое е ценното, което трябва да остане, кое е излишното и неработещото, което трябва да отстраните. Можете да прилагате този принцип за всичко, което е важно за вас и искате да подобрите през тази година – включително във взаимоотношенията си. Най-важното условие за успех е да не позволявате заради възникващите проблеми да се откажете да следвате пътя си, да се обезкуражавате или да се настройвате негативно срещу някого. Всеки така наречен проблем е изпитание за вас, за вашите решимост и смелост. Не падайте в капана на обвиненията и самосъжалението, защото така само ще изгубите ценно време и ще пропуснете възможностите. Вашата задача е да се съсредоточите върху собствената си личност, да се самоанализирате, да подредите вътрешния си свят и да работите за реализация на собствените си цели и проекти. Оставете онова, което не е във ваш контрол – то само ще се нареди, когато дойде моментът. През 2020 г. обстоятелствата може да принудят родените през октомври представители на знака да поемете по нова посока.

Кариера и финанси

През 2020 г. ще успеете да надградите онова, което сте постигнали през изминалата 2019 – както по отношение на работата, така и във финансов план. Работоспособността ви ще бъде висока, ще имате и доза късмет, така че какво в крайна сметка ще постигнете ще зависи от вас – от концентрацията ви и от труда ви. Годината е много благоприятна за усъвършенстване, така че е добре да отделите време и средства и за това. Придобивайте нови знания и подобрете професионалните си умения – ще ви е от полза както тази година, така и през следващите. Особено важно е да усъвършенствате уменията си да общувате с околните и да се изразявате – ако смятате, че в това отношение има какво да учите, бихте могли да си купите книга за комуникация или да потърсите подходяща възможност за обучение. Стига да не тъпчете на едно място, през първата половина на годината е вероятно да търпите растеж и развитие в работата. През януари и февруари може да очаквате и добри приходи, които ще съответстват на положените усилия. През май и юни няма да е много удачно да поемате нови финансови ангажименти, включително да подписвате договори с банки. През лятото и ранната есен у вас може да възникне усещането, че делата ви са в застой. Това обаче е само привидно – оставете плановете да отлежат, моментът за реализацията им ще дойде скоро, още до края на годината.

Любов и партньорства

За много представители на знака 2020-а ще стане година на сериозни промени в любовта, брака и партньорствата. Основни двигатели за подобна промяна у вас ще бъдат преживяванията ви, това как се чувствате, действията и поведението на човека до вас и на близките ви приятели. А нищо чудно всички тези неща да ви подтикнат да промените себе си – например да започнете да мислите по различен начин, да действате другояче или да се занимавате с неща, които преди не сте се осмелявали да правите. Възможно е също партньорът/партньорката да ви изненада с поведението си – да започне да се държи различно или да предприеме нещо смело и авантюристично. През тази година по-лесно ще успявате да прекъснете неработещи връзки и взаимоотношения, а нищо чудно в живота ви да се появят и нови хора (любовници, приятели) – такива, с които ще бъдете на една вълна. Ако сте склонни да ревнувате, търсете корените на това чувство и се опитайте да се излекувате от него, защото може да създаде сериозни проблеми във връзката ви.

Здраве

Като цяло 2020 г. ще е добра за вашето общо здравословно състояние. Обаче при хора, които имате скрита болест – процес, който е работил незабележимо в тялото ви, сега може да се проявяват симптоми. Не е приятно, но е по-добре човек да знае, че има здравословен проблем и да започне да се лекува, отколкото той да остане скрит и да действа разрушително. На всички и особено на онези, които получавате здравословни сигнали, би се отразило добре да изчистите телата си от токсини с някакъв хранителен режим или най-малкото – да намалите приема на вредни храни и вещества. Не забравяйте и емоционалната детоксикация – търсете подходяща терапия, ако потискате негативни емоции като гняв и обида – те са отрова не само за душата, но и за тялото.

Качества на Скорпион
  • Елемент Вода
  • Характеристика Неподвижен, женски, пасивен
  • Планета Марс
  • Благоприятни партньорства Рак, Риби
  • Неблагоприятни партньорства Лъв, Козирог, Телец, Водолей
  • Щастливи числа 9
  • Ден Вторник
  • Сезон Есента
  • Цвят Пурпурно червен
  • Камък Аметист, изумруд, червен опал, карнеол, корали

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти