Хороскопи

2023

През 2023 г. ще имате шанс да осъществите някои свои цели и амбиции, които не сте успели през предходната година. Разбира се, от ваша страна ще се изисква да свършите някаква работа и да проявите постоянство, но усилията ще бъдат умерени – не е нужно да разбивате стени с главата си, за да осъществите замисленото. За да се синхронизирате с влиянията през периода, се съсредоточете върху една своя цел – нещо, което наистина е важно за вас на този етап – и после с малки стъпки работете за постигането й. Усилията ви ще бъдат особено плодоносни, ако сте родени в периода 24-31.10. В този случай наистина е хубаво да се концентрирате върху реализацията на творчески и професионални планове, защото в бъдеще може да ви е по-трудно да го сторите. При вас има много силен подтик да придадете форма на идеите си и да „родите” нещо ново. Останалите представители на знака нека не съжалават – при тях тези влияния ще бъдат малко по-нататък, което не пречи още през тази година да направят някои стъпки. Ако сте родени в интервала 6-16.11., за вас годината ще бъде изпълнена с по-резки промени и ще бъде по-непредсказуема и несигурна. Ще ви бъде по-трудно да контролирате обстоятелствата, а може би и не е нужно да го правите - опитайте се да пуснете леко контрола, да се доверите на живота и да хванете новата вълна, която ще ви отведе към по-добро бъдеще.

Кариера и финанси

През първата половина на 2023 г. късметът ще бъде с вас в професионален план, така че оглеждайте се за възможности за израстване в кариерата или, ако имате собствен бизнес – за разширяването му. Тези възможности в много случаи ще бъдат съпроводени и с финансови стимули. Ако сте родени в периода 6-16.11., е възможно да изпитвате извесна финансова несигурност, но знайте, че тя заедно с промените, които ви се случват в работата, е шанс да откриете някакви нови таланти в себе си и да ги развиете. През януари не предприемайте рискови действия във финансовата сфера като по-големи инвестиции например, защото може да доведат до загуби. През февруари и март можете спокойно да действате и да осъществявате целите си – ще имате добри условия за това. През април вероятно ще приключите някои делови взаимоотношения, които не ви устройват. През втората половина на май бъдете особено бдителни – може да преодолеете нечия съпротива и да осъществите истински пробив в работата си, но има и риск да окажете толкова силен натиск, че в крайна сметка сами да си навредите. През юни и юли това, което ще работи във ваша полза, ще бъдат добрите парньорства. Ако уважавате интересите на другата страна и действате в тандем с нея, ще жънете успехи. През август и септември може да има застой в работата ви или нещо да куца – бъдете търпеливи и използвайте това време, за да направите някои корекции. Октомври и ноември са много активни месеци за вас – ще имате силна воля за постигане на целите си и ще постигнете сериозен напредък, въпреки някои срещнати препятствия.

Любов и взаимоотношения

И през 2023 г. при вас продължава периодът на промени и обрати в тази област, като сега най-вероятно ще го усетят родените в интервала 6-16.11. При вас са възможни както внезапни раздели, причинени от изчерпване на връзката, така и изненадващи запознанства, които да доведат до вълнуваща нова любов. През 2023 г. обаче всички представители на знака ще имат и допълнителна подкрепа в сферата на партньорствата, която ще ви позволи да упрепите значимите за вас взаимоотношения, да създадете нова връзка или по-лесно да приключите стара, в която не се чувствате добре. През тази година късметът ви ще идва чрез хората, така че работете за добрите взаимоотношенията – както с партньора, така и с близки приятели. Ще имате добрата възможност да привлечете хора, които могат да ви окажат подкрепа или да ви дадат правилния съвет. Годимата е благоприятна за брак и сериозно обвързване, като е добре само да избягвате периода от 20.07. до 16.09.

Здраве

По отношение на здравето е много важно в кой интервал попада рожденият ви ден. Ако сте родени в периода 6-16.11., при вас рискът от инциденти е по-голям, особено в края на юни и през ноември. Възможно е да имате проблеми със съня и нервната система. Не отлагайте промените, които усещате, че вече са назрели, защото по този начин създавате стрес за психиката, а оттам и за тялото си. Родените на 24 и 25.11. също да бъдат по-бдителни към здравето си и нека направят нещо, за да изчистят организма си, а и живота си от онова, което ги трови. Имайте предвид, че пазенето на тайни също може да се превърне в токсин, който да причини здравословни проблеми, така че изкарайте на светло онова, което таите в себе си. За останалите представители на знака годината е по-лека и съответно рисковете за здравето са по-малки.

Качества на Скорпион
  • Елемент Вода
  • Характеристика Неподвижен, женски, пасивен
  • Планета Марс
  • Благоприятни партньорства Рак, Риби
  • Неблагоприятни партньорства Лъв, Козирог, Телец, Водолей
  • Щастливи числа 9
  • Ден Вторник
  • Сезон Есента
  • Цвят Пурпурно червен
  • Камък Аметист, изумруд, червен опал, карнеол, корали

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти