Хороскопи
2019

През 2019-а ще успеете да оползотворите пълноценно възможностите, предоставени ви през изтеклата година: да научите нещо ново, да придобиете добър опит или да се впуснете в някакво ново начинание. Заради енергията, която сте влагали в новите си инициативи, ще постигате конкретни резултати, ще се почувствате по-стабилни, уверени в себе си и това ще се отрази положително на качеството на живота ви като цяло. Ако през изминалата 2018-а ви е осенила интересна идея, през тази година ще разполагате с ресурси да я реализирате. Това може да означава да намерите нужните ви финансови средства или да придобиете нови практически умения, без които не бихте могли да осъществите идеята си. През тази година ще намирате по-лесно баланса между приятното и полезното, между възвишеното и практичното. Търсете начини да съчетавате едното с другото, защото залитането в крайности може да ви превърне или в прахосници, или в прекалени материалисти. През 2019 г. може наистина да постигнете сигурен растеж, ако се опирате на волята, на упоритостта и на концентрацията си – все качества, които притежавате. Някои от вас може да се впуснете в бизнес, други – да започнете да изграждате дом, трети – да създадете връзка, а четвърти – да станете нов човек на базата на осъзнаването, до което сте достигнали през изминалата година. Каквото и да решите да съграждате, слагайте тухла по тухла – дори да отнеме време, бъдете сигурни, че в крайна сметка постоянството и търпението ви ще бъдат възнаградени. Годината ще бъде малко по-различна за вас, ако сте родени в интервала между 23 и 30 октомври. Ако е така, освен всичко гореспоменато, може да очаквате да настъпи интересен обрат – ще влезете в нова роля или ще се изявявате на друга „сцена”.

Кариера и финанси

2019 г. ще е изключително благодатна за вас в материален план. Ще имате възможност да постигнете финансова стабилност – да получите увеличение на заплатата, да си докарате допълнителен доход или друго. Има обаче вероятност желанието ви да харчите пари също да расте – ако това стане, парите ще идват, но и лесно ще си отиват, а в крайна сметка може и да не изпитате така желаната от вас стабилност. За да не се получава така, мислете за какво харчите и в никакъв случай не разчитайте на хазарт или на други залагания – ще изгубите. Ако се видите с повече пари, най-добре ги инвестирайте – в себе си или в нещо, което може да ви носи доходи в бъдеще. Що се отнася до работата, пречки и задържащи влияния не се очертават, така че всичко ще зависи от вашата воля и усърдие. Родените в периода между 23 и 30 октомври е възможно да поемете по нов професионален път, което обаче поне за известно време би могло да доведе до определена несигурност и финансова нестабилност. През януари не е препоръчително да се предприемат големи рискове. В случай че избягвате да поемате конкретни отговорности и задължения, след време пак ще трябва да се справите с тях, така че свършете си работата. През този месец очаквайте и добри парични постъпления. Март ще е особено благодатен месец за творческа работа и за всякакви дейности, в които активно използвате въображението си, но няма да е благоприятен за практични дела, особено за свързаните с пари. През април пред себе си вече ще имате зелена светлина да поемате по-големи рискове и да предприемате мащабни начинания. Но през май и юни бъдете по-внимателни, тъй като ще проявявате склонност да  действате импулсивно, което може да ви създаде финансови трудности. Летните месеци са чудесни за усъвършенстване – ще настъпи момент да преценявате дали да развивате някои свои таланти, така че хем да се чувствате добре, хем да печелите пари, когато ги изявявате. Може пред вас да се отвори възможност да се отправите на интересно пътуване в чужбина, което ще ви обогати. Август и септември са чудесни месеци – работата ще ви спори и ще дава резултати. Възможно е през ноември общуването с колеги и партньори да бъде затрудено, така че точно през този период не изяснявайте важни въпроси. През декември ще постигнете прогрес, защото ще имате много енергия и нищо няма да ви отклонява да преследвате целите, които сте си поставили. Внимавайте само да не станете подвлластни на гнева си – през този месец ще сте по-напрегнати и ще проявявате склонност да избухвате.

Любов и семейство

Ако сте семейни или сериозно обвързани, през 2019 г. може да се наложи да промените нещо във връзката си, така че и двамата с човека до вас да се чувствате добре. Дори да се окаже, че някой от двама ви има нужда от повече време за себе си, това не е заплаха за връзката. Известно дистанциране може да бъде полезно, стига да не ви притесни. Сериозни катаклизми може да възникнат само в онези отношения, в които има силна ревност, прояви на собственическо чувство и големи страхове у партньорите, които не са преодолени. Ако искате нова любов, има шанс желанието ви да се сбъдне през тази година, макар че не е речено да става дума за сериозна връзка – може да е само кратка, но вълнуваща авантюра. Силният месец за любов е октомври, а през ноември и декември ще бъдете войствено настроени, което би могло да доведе до конфликти в двойката.

Здраве

През 2019-а няма да сте подвластни на астрологични влияния, които да оказват силно негативно въздействие върху здравето ви. Някои от вас може дори да направите крачка напред в грижата за себе си и да положите усилия, за да се откажете от някакъв порок – например да спрете цигарите или алкохола. Тялото ни ще ви даде знак, ако в него се е натрупала отрова – същинска или емоционална. Така че, ако случайно се появи проблем, той няма да е нововъзникнал, а просто е дошъл моментът да се прояви. Не трупайте допълнително токсини и търсете начини да се освободите от тези, които вече са във вас – прилагайте терапии за тялото и психиката си.

Качества на Скорпион
  • Елемент Вода
  • Характеристика Неподвижен, женски, пасивен
  • Планета Марс
  • Благоприятни партньорства Рак, Риби
  • Неблагоприятни партньорства Лъв, Козирог, Телец, Водолей
  • Щастливи числа 9
  • Ден Вторник
  • Сезон Есента
  • Цвят Пурпурно червен
  • Камък Аметист, изумруд, червен опал, карнеол, корали

Оферти

Още от хороскопи


Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти