Годишен хороскоп за 2017: Овен

Годишен хороскоп за 2017: Овен
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

През 2017 година ще съхраните порива си към приключения, който ви беше завладял през изминалата 2016-а. Ще се стремите към промени, ще започнете нови проекти и ще изпитвате потребност да имате по-голяма свобода за действие и изразяване. При някои от вас новостите ще се случат ей така – без изобщо да сте ги очаквали, но при всички случаи ще бъдат за добро и ще ви тласнат по нова посока.

Ако искате да учите, да пътувате или да смените професионалното си поприще, задействайте се – от 2018-а година нататък за вас ще бъде доста по-трудно да се хвърляте в неизвестното и да реализирате смелите си хрумвания. Добрата новина е, че новите начинания ще вървят ръка за ръка с възможности да довършите вече започнатото и да изградите нещо стабилно и трайно, на което ще може да се опирате през следващите години.

Това важи най-вече за професионалната област – там ще видите конкретните резултати от усилията, положени досега. Не си мислете обаче, че всичко ще върви леко и без усилия. Възможно е да срещнете някои препятствия и те ще бъдат поставяни най-вече от хора, които по някакъв начин ограничават свободата ви – например от по-властни началници, от личности със закостеняло мислене или от представители на институции, които ви създават трудности.

Това обаче не трябва да ви спира – приемайте пречките не като непреодолими стени, а като изпитания и уроци. Основната задача, която ще стои пред вас през 2017 година, е да откриете подходящите партньори и да се научите да работите с тях, защото без подкрепа няма да стигнете далеч. Стремете се да правите разумни компромиси и да постигате разбирателство – това е основната линия, която ще трябва да следвате: тя ще ви донесе удовлетворение както в личния, така и в професионалния ви живот.

Още за това какво предстои на зодиакалния знак  Овен през 2017 в аспектите кариера и финанси, любов и семейство и здраве - вижте ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти