Годишен хороскоп за 2017: Лъв

Годишен хороскоп за 2017: Лъв
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

2017-а ще бъде съдбовна година за вас – може да се освободите от някои стари неща, да поемете по изцяло нова посока или да влезете в нова роля.

Звездните влияния ще ви предизвикат да докажете, че е възможно да постигате разбирателство с хората, с които живеете и работите, и да си сътрудничите с тях в името на общи цели – било те да установите хармония в семейството и връзката си или да сполучите в професионалната област. Каквото и да искате да постигнете, няма да отидете далеч, ако сте сами, стремите се към лично облагодетелстване или не зачитате интересите на хората, с които сте свързани.

Ако искате да получите подкрепата, от която се нуждаете, ще трябва да сте по-толерантни към близките и колегите си. Каквото и да правите, стремете се да работите в името на общото благо – овладявайте склонността си да командвате и да се налагате. Умението ви да общувате е много ценно за вас и ще трябва да го усъвършенствате. Това означава да изразявате мнението си, но в същото време да изслушвате какво имат да ви кажат другите.

Само ще отблъснете някого и няма да спечелите нищо, ако се инатите или изхождате от позицията „аз съм прав/а, а другите грешат“. Хубаво е да сте искрени, но ако го направите твърде директно и без да ви пука за последствията, нищо чудно да си създадете проблеми.

Това важи както за отношенията ви и с приятели, и с човека до вас, и с делови партньори. 2017 година е чудесна за обучение, за пътувания зад граница и за всякакви дейности, свързани с повишаване на квалификацията – още в самото начало на годината е възможно да има развитие по тези теми. През февруари и август пък може да очаквате събития или съдбовни срещи, които да ви накарат да скъсате с миналото, и имат отношение към развитието на живота ви занапред.

Още за това какво предстои на зодиакалния знак Лъв през 2017 в аспектите кариера и финанси, любов и семейство и здраве - вижте ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти